én nem tom, de a többi 125 2t motorokat 11kw lefojtva adják el legalábbis eddig, ahány ilyen motort láttam, az összes így volt...meg így ésszerűbb, mert 125-ös és mondjuk 20kw lefojtva adják el a szalonból, akkor azt csak Akorlátozottal lehet, A1-el nem :) akinek meg már A korlátozott vagy korlátlan van az meg nem mindenesetbe egy 125-öst venne
nem egészen így van RS 125öt most asszem 23kwos forgalmival adnak ujonnan de van a hulladék 15 lovas verzio amibe power sincs meg levan butitva azt vezetheted A1el de a 23kwos-t is átszokták iratni kis kenőpénzért
oda annyit írnak amennyit akarnk, de nincs annyi...amúgy ezeket a motorokat 11kw-ra lefojtva adják el újonnan, s úgy vezetheted A1-es jogsival! utána van aki kiveszi belőle a fojtást, van aki nem.
Hali a K&N mosható a gyári nem. Teljesítmény növelő hatása van magában is, és hangélményben is jobb lesz a gép. Erről Rocky tudna neked mesélni neki van és azt mondja jó.
Itt vannak Rockytól infók és még az elkövetkező pár oldalon is találsz: itt :D
yaya bezony.sok hülye van.de én mondjuk csak azért mondtam mert néztem pl a használtmotoron egy rs125-öt(meg többet is) és az volt odaírva mindegyikhez hogy 37-38 LE
Elviekben. Na de most az a gép nem folytással annyi.
DE én csak azt tudom ami le van írva. Igazán nem értek hozzá. De annyit biztosan tudok, hogy nem szabad a hülyékkel ellenkezni.
Mellesleg ezt a korlátozást nem tartom hülyeségnek, mert sok az olyan műmájer, aki egyből valami speeddel kezdi, és 0 tapasztalattal száguldozik 160 fölött.
Azlrt ez így nem túl megnyugtató. Főleg nem tallkozni egy ilyennel az úton... Nem?
Ki lehetne.
Csak tudod, ezt a gépet valószínűleg kezdők veszik, akiknek A1-es jogsijuk van. És azt is illik tudni, hogy az A1-es jogsinak van teljesítménykorlátozása, mégpedig 10 kW. Nos, a cibere kb ennyi. És szerintem nem jó ellenkezni a szervvel, mert ha véletlenül, mondjukegy baleset alkalmával kiderül, akkor az is meglehet, hogy még a balesetet is a nyakadba varrják, mégha ártatlan is voltál.
Úgyhogy egyenlőre elég az.
Van benne power.
Power nélkül pont ugyanolyan erős, de alacsony fordulaton semmi nincs benne.
(RS) 15ből---30
Itt vannak Rockytól infók és még az elkövetkező pár oldalon is találsz:
itt :D
Nem egy 125-össel kell megváltani a világot. Szerintem.
DE én csak azt tudom ami le van írva. Igazán nem értek hozzá. De annyit biztosan tudok, hogy nem szabad a hülyékkel ellenkezni.
Mellesleg ezt a korlátozást nem tartom hülyeségnek, mert sok az olyan műmájer, aki egyből valami speeddel kezdi, és 0 tapasztalattal száguldozik 160 fölött.
Azlrt ez így nem túl megnyugtató. Főleg nem tallkozni egy ilyennel az úton... Nem?
Csak tudod, ezt a gépet valószínűleg kezdők veszik, akiknek A1-es jogsijuk van. És azt is illik tudni, hogy az A1-es jogsinak van teljesítménykorlátozása, mégpedig 10 kW. Nos, a cibere kb ennyi. És szerintem nem jó ellenkezni a szervvel, mert ha véletlenül, mondjukegy baleset alkalmával kiderül, akkor az is meglehet, hogy még a balesetet is a nyakadba varrják, mégha ártatlan is voltál.
Úgyhogy egyenlőre elég az.