Sajnos én nagy motorba nem gondolkodok mert nem tudom kihasználni meg jogsi is kéne. De jol nézki a gép. Egyik lámpánál mikor megáltunk hallotam a motorod hangját nem gyári dob van rajta vagy igen?
Ja ok.De én igazábol az 1000-el meg a 600-al nem is nagyon foglalkozok a Hondánál.Nekem abbol a kategóriábol csak a suzuki meg a kawa tetszik.De ha már a nagyoknál vagyunk az igazi álmom a Benelli Tornado TRE!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon állat!!!!!!!!!
Mikortól lehet kapni a boltokban?És most akkor milyen szinek vannak?Mert nem tudok dönteni
hali ha mentek visegrádra szóljatok Z3-nak megvan a számom gurulhatnánk egyet szinte csak visegrád környéki szerpentinen motorozok.
Z3-mal már sokszor tervesztük csak mindíg elmardt de majd össze hozzuk. igaz z3?
Tényleg, Te mikor jösz végre gurulni egy jót, velünk? Egyébként szombaton valszeg Szentendrén leszek (Szentendre Sleepwalkers vs. Óbuda Brickfactory kupadöntő lesz!!!!!!! )
Ha jók a tippjeim simán lesz 850 000 FT.
ott levan írva minden!
Kösz szépen!!!
Mégpedig hol vannak a plexi csavarjai?
Szal: Piros, Fekete, Fehér, Kék!!!!
Nagyon állat!!!!!!!!!
Mikortól lehet kapni a boltokban?És most akkor milyen szinek vannak?Mert nem tudok dönteni
Ez a cucc mikortól lesz kapható? Inkább ilyen lesz, mint használt Már csak el kéne dönteni milyenn színű
Z3-mal már sokszor tervesztük csak mindíg elmardt de majd össze hozzuk. igaz z3?
Jó lenne majd öszehozni egyet!