Nem hiszem hogy nagyon megdrágulna, hisz nem nyúltak hozzá drasztikusan.
Én meg már az év elején megmondtam, hogy injektoros lesz!!!!!!!
Kíváncsi vok, hogy a két lámpa külön világít-e vagy úgyanúgy mint az mostani változaton (egyszerre a kettő)
kprs125 Szia ha lesz kis időd, csinálnál nekem képet arról a mocc kitámasztóról, vagy h hívják , mert én is akarok csinálni olyat a télre, és azt olyannak nézem h azt meg tudnám csinálni... Köszi szépen...
Szééép. Pirosba így korrekt . Mit tippeltek menyi lesz az ára? Chip tunning?Hehee.Ezek szerint 50ccm újabb elméletbeli tunning kérdéseire lehet majd válaszolgatni
Hehe, lett olajnyomás jelző lámpa rajta és ha jól sejtem akkor injektoros.
Nekem a fejidom nagyon bejön (600RR/1000RR ötvözet) viszont ha jól megnézitek akkor az is látszik, hogy egybe van a fejidom az oldalidomokkal, szal ha sérül akkor drágább a cseréje. Ja , egyébként az oldalidom is változott. Jók az új indexek is. Nekem csak az nem tetszik, hogy fekete lett az első és a hátsó futómű is.
Tényleg, most hogy injektoros lesz lehet bele powercommandert rakni
Én meg már az év elején megmondtam, hogy injektoros lesz!!!!!!!
Kíváncsi vok, hogy a két lámpa külön világít-e vagy úgyanúgy mint az mostani változaton (egyszerre a kettő)
Nekem a fejidom nagyon bejön (600RR/1000RR ötvözet) viszont ha jól megnézitek akkor az is látszik, hogy egybe van a fejidom az oldalidomokkal, szal ha sérül akkor drágább a cseréje. Ja , egyébként az oldalidom is változott. Jók az új indexek is. Nekem csak az nem tetszik, hogy fekete lett az első és a hátsó futómű is.
ott a link is ha vissza olvasol a honda bolt oldalán
CBR125R 2007
Lesz 2007-ben új CBR?Nem tudjátok ,h jövőre árba menyit fog változni? :) Köcce