És ebből 3 honda :
Honda PAX Club (karosszéria és kompresszió elfogyott vettem 55000 eladva: 15 ezer)
Honda Dio af 18 (blokk hasadt, kompresszió, főtengő ment Véve: 21 eladva 20)
Dio af 25 (csak hajtókaros lett és nem akartam költeni rávéve 65 eladva: 35)
Suzuki Katana (TK.. véve: 80 eladva 25-ezt haver felújította kép lent)
CPI Oliver (na jó ez még műxik)
50 ccm tévedsz! Mint már sokan említették a CBR 125 majdem ua. mint a 150. Legjobb tudomásom szerint a főtengely meg minden ugyanolyan mint a 150-esé, csak a henger más
Rendezzünk egy japó-járatot Hozzunk vagy 10 CBR 150-est azt adjuk el jópénzé De sztem olcsóbb a 150 es henger+hengerfej (110 000 Ft) és így eelég németországig menni De van 166 ccmes MALOSSI 83ért (kb) hengerfej nélkül. Sztem ezek jobban megérik.
Nem mert nem ccmre megy a jogsi hanem kwra szal a1esel simán vezeted mert a cbr nem az erő bajnoka jutt eszembe biharkeresztes benzinkút fekete piros cbr nincs itt a gazdi?
Sziasztok!
Nem járt véletlen tegnap este, 7körül feketet CBR125-sel , és piros felnicíkkel valaki a miskolci centrum előtt?(lehet h utasa is volt, de az nem bizots, mert úgy elviharzott... )
Honda PAX Club (karosszéria és kompresszió elfogyott vettem 55000 eladva: 15 ezer)
Honda Dio af 18 (blokk hasadt, kompresszió, főtengő ment Véve: 21 eladva 20)
Dio af 25 (csak hajtókaros lett és nem akartam költeni rávéve 65 eladva: 35)
Suzuki Katana (TK.. véve: 80 eladva 25-ezt haver felújította kép lent)
CPI Oliver (na jó ez még műxik)
De beérem én a cbr 125 R-el is
Rendezzünk egy japó-járatot Hozzunk vagy 10 CBR 150-est azt adjuk el jópénzé De sztem olcsóbb a 150 es henger+hengerfej (110 000 Ft) és így eelég németországig menni De van 166 ccmes MALOSSI 83ért (kb) hengerfej nélkül. Sztem ezek jobban megérik.
Nem járt véletlen tegnap este, 7körül feketet CBR125-sel , és piros felnicíkkel valaki a miskolci centrum előtt?(lehet h utasa is volt, de az nem bizots, mert úgy elviharzott... )