Hello! Én is hitelre vettem újonnan, befizettem 276eft-ot és 3évig havi 17400 a törlesztése. A motorról csak jót tudok mondani, nagyon kezes, nagyon jó hangja van, kényelmes, keveset eszik,stb... Eggyetlen hátránya hogy elég vékony a motor felépítése, és nem egy erőbajnok mivel 4t. De nekem nagyon bejött ez a kis cbr . És itt a gépem:
125R ha nem lenne gond akkor Szerdán eljöhetnél a központi buszmegálló fele olyan 14-25 körül mert megnézném külsöre a cbr-t:D de persze csak ha nem gond
A neveknél találhatsz képeket!
Hát mire képes a masina Miylen tekintetben? Mire akarod használni?
Vég seb 130-140körül mozog, hivatalosan 9,6s-100km/h ra. Szerintem ez inkább 11körül van.14Paci.4ütem.ú
Most hirtelen enyi jutott eszebe
Nem tud valaki egy eladó CBR-t hitelre? 125-et... Ha szalonból veszem mennyibe lehet elhozni és mennyi a részlet? Ja és valaki legyen oly kedves és írja már le, hogy valójában mire is képes ez a masina. Mennyi a vége, gyorsulása milyen? Előre is nagyon köszönöm! Ja és ha kérhetem tegyen már fel minden cbr125r-es egy fotót a sajátjáról. Köszi!
Ahány szerviz annyi félét mondanak. Nekem 6000renként akarták a szervizt csinálni. Nézd meg mit ír a könyvében! Mondjuk én sem pörgettem tiltásig 501km-nél, de fokozatosan magasabb tartományba is húztam már neki.
Nemtudom... avi formátumú szóval vinnie kellene mindennek! Letölteni sikerült azért?? Vagy mi a problémád? Nem látsz semmit rajta? Hangal halgasd meg! Ha így sem jó akkor pontosan írd le a problémádat mit hogyn csinálsz és mi nem stimm!
125R
Nem tudtam megnézni a videót, miért lehet ez?
Maatem Miskolcon elég necces szörke felnicsíkot kapni! A Hondában azt modnták nem is lézetik szürke/fehér
YAmahában, meg még időre sem jött meg, és elég drága 3200Huf.
Én kunmadarason vettem.
(Feltételezve ha fehéret/szürkét akarsz hozzá, én gondolkoztam pirosban és naracsban is)
Tuning fórumtag, aki már a haverom (de igaz h még nem találkoztunk ) tök jó mocis órarendet csinált amit én elkértem és megcsináltam az én óráim szerin. Nagyon király lett kösz Tuning!
Ha megyek, akkor tavasszal, de akkor majd szólok! Először még a mocit kéne megszerezni....
(azért fasza hogy nem egyedüli cbres leszek ha jössz majd velem)
"jó a futómű mert nem üt fel macskaköves úton utassal"...
jézusom milyen szar motor már az aminek felüt macskakövön a telója???