Sziasztok!
Ma voltuk gurulni pár környékbeli ismerőssel, indulás a garázsbol volt, és az érkezés is A 2 pont közti távolság 280Km volt,és kzben még a Zemplén hg-t is megkerültük.Nagyon jó volt 100tempóban utaztam, nagyvasak társaságában (1200bandit, 1400 suzuki nem tom mi , 2db 1000v-strom, meg csoppok ) Irtó jó fej társság.2,3L fogyasztott! és húztam a szarvát mint az állat! nagy vasakkal tartani a tempót, emg gyorsulni... Le a kalappal a masina előtt!
Annyira nem voltak köcsögök a zsaruk, mert hagyták hogy meggyújtsuk a mécseseinket a barátom tiszteletére, de utánna közölték velünk, hogy mindenki fel van jelentve... Ja és persze digit.kamerával az egészet felvették, hogy rendszámokta meg miegymást tudjanak visszaellenőrizni. Nyomorodjanak meg. NA meg ahogyan beszéltek az elhunyt barátom anyukájával... NC komolyan mondom.. A rend őrei éberek voltak, nemhogy elkísértek volna minket azzal a 8 autóval amivel kijöttek, hanme inkább csak baszakodtak. A debreceni, szeptember 29- i felvonulásról van szó.
MA voltam fent Hollóstetőn, gyóó még annyi motorost!Mint a bükben, kis köszörőkkel is a robogósok mint az állat menek lefelé, a sz*r úton! Csak néztem mikor taknyol el az egyik (kavicsokon!)
szia, egyik ismerosom , vette gy Thunder dobot , 63.000 FT ert, de volt 82.000 ert Titán, a hanghatás...az nagyon durva .))) szoszerint berobban am otor és nagyon atom mely hangja van , mint valami 600 as negyutemo vad állat...a teljesitmenyt nemtudom de majd rá kerdezek
Ma voltuk gurulni pár környékbeli ismerőssel, indulás a garázsbol volt, és az érkezés is A 2 pont közti távolság 280Km volt,és kzben még a Zemplén hg-t is megkerültük.Nagyon jó volt 100tempóban utaztam, nagyvasak társaságában (1200bandit, 1400 suzuki nem tom mi , 2db 1000v-strom, meg csoppok ) Irtó jó fej társság.2,3L fogyasztott! és húztam a szarvát mint az állat! nagy vasakkal tartani a tempót, emg gyorsulni... Le a kalappal a masina előtt!
11 kor sármellék luk oilnál?
Tudjátok mit vettemészre, ha utassal mész álítani kell kcisit a tükrön, mert már nem látsz bele olyan jól, legalább is nekem