meg betonon a 2 éves kisgyerek is tud mocizni
az uncsi menj le a földutra de te nemtomh a dt t mennyire saraztad össze de én már voltam nyakig saras és nyakig poros... és élvezetesebb elmenni 50 km t földuton mint betonon
ennyit tudsz meg a nevedet
nemtom de azért vadkert cityben egyre többen választanak endurot vagy cross t mint csak utcai gépet.. igyhát vagy lesz vkivel gurulnia vagy nem..de ehhez nem kértem a te véleményed én csak tominak szoltam... idiota
Ehhez a neonos témához hozzászólva engem egyszer megállított a rendőr két személlyel ( mikor nem is vihettem volna) kék helyzetjelzővel, ami ugye mindig ég és kék ledes alsóvilágítással és csak akkor kapcsoltam le amikor leszálltam a motorról és leállítottam. négyen voltak és a másik kettő aki nem igazoltatott fél füllel hallottam h mondták nézd már led van rajta nagy faja... no comment.. ezzel nem azt mondtam h lehet rakni rá de ilyen is van...
Vazz ember! mi a csipáért motorozna egyedül? Ha akar, akkor mindíg lehet valakit találni akivel együtt lehet gurulni. Ha nem ismer senkit a közelben, akkor majd megismer valakit, ha elmegy egy-kétszer mondjuk az euroring környékére.
Az qrvára nem szempont hogy mások mivel járnak!
de hagygál má cross 10000% hogy nem veszek RS el nem hiszem mert kibaszott drág és használtan nem hizsem hogy veszek szal vagy cbr 125 lesz vagy xt 125X
sé pulá kalas!!
mi a hejzet?
daninak zsir a füzője
cbr egyhuszonötöt akarsz? nemajánlo
maradj inkább az rs egyhuszonötnél
de vegyél te is dörözöt mint a more
vagy egy 85 s cross vagy egy "25 st
csak ne cöbröt
Na a ledekről neonokról annyit, hogy van a 6/1990-es köhém rendelet /CD jogtárban megtaláljátok/. Ez leírja, hogy milyen lámpával kell felszereni a járművet annak milyen irányba milyen fénye lehet a lámpának milyen magasan és hogyan kell állnia. Ezen kívül más lámpával nem lehet felszerelni őket. Innentől kezdve nem lehet karácsonyfát csinálni a járművekből..........gondolom azért mert a közlekedés más résztvevőjét a vezetésben megzavarhatja, többek közt......stb.
rdekes amit mondazs... Szerintem beázhatott és ez miatt pillanatnyi zárlat történt ami a mutatót elvitte...de nem biztos. Ha még1szer megtörténik vidd el szervízbe és nézesd meg!
Esetleg még az lehet h ki lett szedve a szabályzás és elforog nemtom meddig de ezt kétlem...
Sziasztok!
Erről én még nem hallottam, tényleg nem lehetenk ledek meg neonok meg ilynek? gyaa
(nekem olyan tervem van hogy, nekem a hátsó idom(ot a kapaszkodó aladt, a lámpa feledt hiányzok 1 darab, az előző tuja törte ki ) és én oda arok műanyagot, és akkor abba 2 kis ledet, már azért is beszólhatnak? )
az uncsi menj le a földutra de te nemtomh a dt t mennyire saraztad össze de én már voltam nyakig saras és nyakig poros... és élvezetesebb elmenni 50 km t földuton mint betonon