Ki tapasztalta már azt, hogy a fordulatszámmérő mutatója hirtelen (de csak egy pillanatra) megbolondul és a 8-9 fordulatszámról megugrik és piros tartományon keresztül lemegy 0-ig!
Tény h nem szabad ilyeneket használni de ugyan ki foglalkozik vele? Ha rendőrt lát lekapcsolja (ha bírja) ha nem akkor megbüntetik Én se foglalkozok vele
A neont felejtsd el közúton nem használható, sem mindenféle színű hülye ledek....nah lépek mert melózni kell....csá, írjatok csak majd válaszolok, ha jön email.....
Miért szerinted kiveszik a blokkot és megnézik mekkora a henger nem hiszem, egyébként nem hiszem hogy nagyon sokat érne az a felfúrás.......csak szétkúrja a motort......
Az 1ik ismerősöm ma egy jó kérdéssel fordult hozzám. Neki CBR 125-öse van. Azon gondolkodik, hogy belerak, egy 138 ccmes dugót (felfúrják a hengert satera az ár lényegtelen, de 24 ezer forint)
DE....
Vannak kérdések amikről f*ngunk sincs:
- Mi van műszakin? Ott nem nézik meg a ccm-et
- Ha belesetet szenvedek/okozok, akkor mi van
- Ha behívnak KPM-re milyen büntit kapok
Mert ugye így a gyári henger lesz 138 ccm-es.
Megéri belevágni. Lehetséges később én is meglépem
776.000 volt a motor regadóval, forgalomba helyezést elengedték, + ruha 80.000 - 10% : ) és ma ahogy jöttem, 120, ha nem fekszek rá, és kb 130, ha feküdtem a szélvédő mögé : )
Ki tapasztalta már azt, hogy a fordulatszámmérő mutatója hirtelen (de csak egy pillanatra) megbolondul és a 8-9 fordulatszámról megugrik és piros tartományon keresztül lemegy 0-ig!