Gixer: nem olyan rossz, durva hangja lehet azzal a dupla kipuffal, de az első lámpáját nagyon elcseszték!
B-king: nem tudom. nem igazán tetszik. hihetetlen nagy kipufogó egy brutális roboton...
nem tom mire lehetne használni (mármint a mocit)
Hogy mi lesz itt télen? Remélem nem túl nagy punnyadás, mert valaminek még tartania kell bennem a lelket, mert hát motor nélkül élet az élet? Egyébként már lassan másfél hónapja nem motoroztam... és már a tököm televan!!!!! Úgyhogy el kell adnom minél gyorsabban a dt-t, és venni a cbr-t! (azért nem megyek a dt vel, mert a régi motoromat is akkor törtem össsze amikor el akartam adni - KÖCCCSÖG KISS LÁZSLÓ, A KÖCSÖG SEATJÁVAL!!!!!
apropó!: ha van valakinek olyan videója ami mondjuk on board, vagy csak szerepel rajta egy kicsit a cbr, vagy valami hasonló, a lényeg hogy a cbr ott legyen, és ez a valaki (k) elküldené, vagy belinkelné, annak hálás lennék! Krónikus kilométerhiányban szenvedek! Előre is köszi!
ez igen jó kérdés...
kéne feldobni egy témát
de olyat amin nem lesz vita
pl.:hogy teccik az új GSX-R 1000??
és a B-king??
én nem mondok először véleményt
huntertom mentél szentgyörgyre?? mert sztem téged láttalak :P Keszthely - Szentgyörgy kereszteződésben... kék suzuki II.-vel mentem arra... (marcaliba) És még indexeltem is, h mehetsz.. ;) feltéve ha te voltál.. :D
bejáratós motorral sztem még nem kellene menni motoros találkozóra.. :P de attól függetlenül valamelyik nap összefuthatnánk.. már hamarosan meglesz az 1000 km.. 28 óra alatt beletettem 250km-t :D jövő hétvégére már sztem meglesz ;) szal akkor.. ha gondolod..
ENNYI RENDŐRT! ezt nem hiszem el...lemntunk haverommal a városba basszus emgenni egy pizzát...kint ultunk a terszon ha nem ment el 6 rendőr auto amig megettuk a nyomorult pizzankat...pfuj :) és mindenfelé allitottak...elcseszték az estém :( de azert jot motoroztunk :D
A mérőórája nem lineáris így a végefele kevesebbet mutat a valósnál! Én ezt úgy oldom meg h mikor elsőnek beleér a piros végébe onnan még 60-70 km-et símán mehetek és csak az után megyek tankolni! Az utlsó pár km-ből a 60-ból érdemes belenézni a tankba mert változó a fogyasztás így megtréfálhat
Nekem evett 95km en 2,3lityót, úgy h félútig 90nel mentem, visszalfelé ami a csövön kifért (130), azt felkerekítve 2,4nek kapod ki 100km-en.De az az óra elég csalós, multkor megyek tankolni mert majdnem üre erre még volt benne 4 litó, én meg azt hittem van benne max2... Az elején lasan indul meg utánna meg megy le mint az állat, aztán végén megint lassan...
B-king: nem tudom. nem igazán tetszik. hihetetlen nagy kipufogó egy brutális roboton...
nem tom mire lehetne használni (mármint a mocit)
apropó!: ha van valakinek olyan videója ami mondjuk on board, vagy csak szerepel rajta egy kicsit a cbr, vagy valami hasonló, a lényeg hogy a cbr ott legyen, és ez a valaki (k) elküldené, vagy belinkelné, annak hálás lennék! Krónikus kilométerhiányban szenvedek! Előre is köszi!
kéne feldobni egy témát
de olyat amin nem lesz vita
pl.:hogy teccik az új GSX-R 1000??
és a B-king??
én nem mondok először véleményt
mert álltalába 80 al járok 75 80 az neked is jó nem ?
nálatok is ilyen rohadt hideg van (kb. 9-10 C°)???
6km cbr600 tolás :))))))na de ezt hagyjuk
Széles utat!