de 50 es , és anynira nem is angy csoda :)) elvileg hetvegen elviszi tuning szal addig nem elado , ha nem teccik neki majd utana :) habar nem hiszem hogy nem fog tecceni :)
egyebkent semmi közuk ahhoz h van e jogsim , meg le is b***nám a boltba hallod lerakok 1 millát erre meg ezek is kezdenek csesztetni :)Hálisten nem kérik egyebkent én is ugy tudom
ahoz hogy megvedd nem feltétlenül kell jogsi. tőlem se kérték. és az 1000-es szervízre is rendszám nélkül mentem (50-es ként ). és nem is mondott semmit az ürge.
Friss hirek ,informáciok!!!(ez itt a Danyubius rádioooo)
ugy nez ki hogy kedden mek megveni a mocit , 1 nap alatt megcsinalaj a csávo a frogalmit azt mondta , szoval ha minden jolmegy jövö héten szerdán mar meglezs az első 100 assa a picikémnek (L) :)
+ elkezdődött a kresszem, szal 1 kis idő és jogsi is van ,szoval a nagyobb motoros talalkakon is tudom garantalni a részvételem :)))) na hali
Bocsi a késésért csak mikor hazajöttem akkor még tanulni is kellett, és már nem tudtam felrakni a képeket. Hétfőn pedig diákigazgatóválasztásra készültünk, nem aludtam semmit, kedden délután mikor hazajöttem akkor lefeküdtem és ma reggelig aludtam ezért tudok csak most képeket felrakni..
Motoros találkozó Balatonszentgyörgyön a csillagvárban ;) Péntek - Szombat ! És éljenek a CBR-esek : ) Remélem addigra már nekem is megjön a motor.. talán már holnap :P
Jaaaa az más akkor az közel lábtartó volt
Én 1szer vittem egy csajt és lábtartóig döntöttem. Akkor nagyon keményen mentem. Szegény csaj remegve szált le a 10. kör után Nem attól félt mert túl vakmerően mentem hanem azért mert félt a kanyarokban hogy elesünk vagy valami főleg amikor halotta h leér valami. Legalább is az ő elmondása szerint ez volt Azóta amikor őt viszem óvatosabban megyek
Tegnap mi jöttünk haza miskolcról (én adee, rallyboy iylen sorrendben). Teszkó előtt járunk.(kétsáv kifelé 2 sáv befelé a városba, és van 1patka a 2 között, 100m rel arrébb.) Jövünk szépen a belsősávban, nézem viszapillantóban, rallyboyt és adeet megelőzi 1 honda (autó) de megy mint az atom, majd besorol mögém, mondom mingyéárt nyakara jön, (ekkor már voltl vagy 10-15m köztem és a padka kezdete között) az abarom, át a szembejövő sávba és megelőz, de megy mint az álat! Elmebeteg!
látom kezded döntögetni Keress 1 jó aszfaltos utat próbálj lábtartón motorozni és utánna nézd meg a gumit.... érdekes kicsit meglepődtem én is, de nem vettem észre semmi változást pedig én durván 30 percig folyamatosan lábtartón mentem de szerencsére nem kopottt el a lábtartóm
BTW hatterbe egy zsák krumpli! :)