Biztos!nyugi belejösz, és menni fog a "kis 50es" .Én emg sehogy sem fogom bírni azért csak lassan két ménes, nekem meg azért csak 1:D (30paci vs.15... )
Sziasztok!
Ma voltam motorozni Rallyboyyal, és Adee-val.MEg össze jött még a banda...(12motor).NAgyon álat volt.Találka S.Péter penny.4en vártuk és megjött a nagy csapat, beállás a sor végére---Szilvásvárad(road66hotel)---Szilvásvárad másik vége rétes----szomszéd, haja beszélgetés------Eger előtt valami hely(onnan vannak a képek)----Eger fagyi----mi (Adee Rallyboy, és én Lillafürednek a bükkön keresztül haza.) a többiek mezőkövesdnek, indultak és mineki hazafelé.Az az hegyi út valami állat volt gyahhhh nem találom a szavakat ÉS a motor utassal is mint az álom...yeeeeeeeeee Nah "csak" ennyi...
én kanizsára járok.. épp ezért jött jól most a moci.. nem kell 1:10et buszoznom reggel is meg du. is :P
Kóter nagyon nem jött be, ugyh. maradt a bejárogatás : )
Hát.. majdnem hévízi.. sármellék :D De a meló ugye ott van hévízen, meg a tesómék is ott laknak.. :D A talit, amint meglesz a bejáratás, megbeszéltük : ) Tapolcán akartam eredetileg venni a motort, de nem volt raktáron : ( 2 hét múlva ilyenkor már szerintem meglesznek a km-ek.. : )
Ma voltam motorozni Rallyboyyal, és Adee-val.MEg össze jött még a banda...(12motor).NAgyon álat volt.Találka S.Péter penny.4en vártuk és megjött a nagy csapat, beállás a sor végére---Szilvásvárad(road66hotel)---Szilvásvárad másik vége rétes----szomszéd, haja beszélgetés------Eger előtt valami hely(onnan vannak a képek)----Eger fagyi----mi (Adee Rallyboy, és én Lillafürednek a bükkön keresztül haza.) a többiek mezőkövesdnek, indultak és mineki hazafelé.Az az hegyi út valami állat volt gyahhhh nem találom a szavakat ÉS a motor utassal is mint az álom...yeeeeeeeeee Nah "csak" ennyi...
Mateem látom szerencsi vagy, ha meglessz a mocid gurulhatnánk 1et. Amúgy én tiszavasvári vok. Felvehetlek msn-re?
Lenne egy hülye kérdésem: a CBR-en tömlő nélküli a gumi?
A 130-as gumi nagyon megfogná a motort?
Kóter nagyon nem jött be, ugyh. maradt a bejárogatás : )