Telefonhoz való lejátszóval megtudod nézni. A nokiához adnak cd-t amin van progiamivel megy. Vagy esetleg átalakítod avi-ra és tod nézni bármivel. Persze ehez is progi kell.
Nem leszólni akartalak, mert annyira nem értek hozzá, bocs ha annak vetted. Szerintem is kell rá dob.
mellesleg egy 2 T ennitől dob nélkül fullra kimúlt volna....
Tény hogy nem tesz neki jót, de ez az 1 alkalom (mivel azóta nem csináltam) és az a pár perc nemigazán befolyásol semmit. A nagyokosok akiket ezzel kapcsban megkérdeztem azt mondták hogy 4T-nél ennyi nem oszt nem szoroz, viszont ha órákon át nyélgázon hajtanánk akkor eléggé odalenne, bár ha utánnaállítanánk a karbit akkor elképzelhető hogy nemannyira. Tény h valamilyen dob mindenféle képpen kell rá.
Ti tudjátok mennyit megy, én ezzelkapcsolatban nem vitatkozom. (majd jövőre... )
Viszont nem vagyok benne biztos hogy olyan sok jót tesz a motornak dob nélkül félperceket leszabályzásig tépni...
Ja, és megint csak kösz!
Javítok! 4-ben 120km/h! az előbb 10ezres fordulaton lévő sebességet írtam. 5-ben így 130-ig elforoghat de ezt még nem próbáltam egyből felraktam 6ba h ne kínozzam annyira
A különböző adatokra visszatérve teljesen felesleges valótlant állítani hisz az a személy aki érdeklődik ezek felől és netán vesz egy ilyet akkor úgyis tapasztalja a valósat! Azért azt meg kell hogy említsem hogy a bejáratástól függ hogy a későbbiekben hogy teljesít a vas. Most így 1 éves használat után rájöttem hogy jó lett volna 1500 vagy 2000km-ig járatni. De majd a következőnél majd bepótolom
Itt is Videó !! 3gp a formátuma! Nem nagy valami ezért alaposan kell figyelni a képet! a hangja meg nem olyan amiennek hallatszik azért mert a teló amivel csináltam túl közel volt és nemigazán bírja a közel 120dB-es hangot Szóval alaposan figyeljétek a feketeséget
Nekem is megy 5.ben 120at! 3: 100km/h, 4:110km/h, 5:120km/h nekem ilyen adatim születtek. 6.ban már csak tartani tudom ezt a sebességet ha szélcsend van akkor meg 130-ig felmegy. Alattam enyit tud. De ha már mindenkinek más más eredményei vannak akkor arra vagyok kíváncsi hogy kinek hol tilt????
húhha de nagy szája van vkinek hol laksz? szabolcs megyéhez közel? ha igen talizzunk és nézzük meg ,3-ba:100- 4be :120 5-be 132!!! nem gondolod h csak a járatásoddal meg a idegenkénti melegitéseiddel volt a gond? és a miatt? ennyi
Arra hogy a városi forgalmati kismerje tökéletes egy robogó.
Gondolom nagyobb CCMben már ő is váltósat akar
robogó....
(én még nem hallottam aeroxot dob nélkül, de elbírom képzelni )
Igen a 2T ien használat mellet lehet h megadta volna magát. Épp ezért vettem 4T-t
mellesleg egy 2 T ennitől dob nélkül fullra kimúlt volna....
Viszont nem vagyok benne biztos hogy olyan sok jót tesz a motornak dob nélkül félperceket leszabályzásig tépni...
Ja, és megint csak kösz!
egyébként nagyon is tetszik mind a kettő amit eddig hallottam.
Már várná az ember, hogy felpörögjön, aztán már vége is:(