125R! Látom te reális tapasztalataidat írod a CBR-ről, úgyhogy cimborámmá fogadlak!
Peti! ha te 4-edik fokozatban már 120-al döngetsz, akkor cseréljünk motort, még rá is fizetek!
Én egy REMUS dobot halottam már szólni a cebresen! Na az dúrva. Naaagyon szépen szólt. Akkoriban 70 000Ft volt csak a dob most vagy olsóbb vagy drágább vagy maradt ennyi Én ha lenne rá lehetőségem tuti olyat raknék rá! De vannak más dobok is de én csak ezt tudom biztosra majd a többiek kiegészítenek....
Köszi az adatokat! egyébként egyrészt nem akartam vitát szítani, és vagy 15 oldallal visszább is olvastam. De van ám még kérdés!!
Egy olcsóbb tuning-dob ami azért fasza hangot ad, mennyibe fájna nekem egy cbr-re?
Peti! ha te 4-edik fokozatban már 120-al döngetsz, akkor cseréljünk motort, még rá is fizetek!
Jövőre tutira lesz CBR-em és ha minden igaz tavaszal.
És apum mondta az ő szava pedig törvény
alíg várom már...
CBR125R
Valameikőtök mondta h menjek át vadkertre. Na most indulunk haverommal. Egy kék yamaha xtx és egy piros-ezüst cebres oan fél 6 fele már ott leszünk.
Szééééles utat
Egy olcsóbb tuning-dob ami azért fasza hangot ad, mennyibe fájna nekem egy cbr-re?