Hát ne haragudj hogy olyan gyorsan elhuztuk a belünk de a bátyám ráncigált már hogy menyünk!!!
Én is örülök hogy megismertelek!!!
mocsara megyek-e azt nem tuddom???
mikor lesz?
50 ccm en pldul azert nem voltam felvonulason mert ertelmetlennek tartottam es inkabb strandoltam meg el mentünk szet nezni a környeken... saghegy stb.
szaguldozo!
reggel kerestelek de mar el huztatok...hat mit mondjak aki a legnagyobb esöbe indul el??:) amugy hallottal mert olyan szerkezetröl aminek esöruha a neve? több ertelme van mint egy tuningdobnak :D:D najo csak vicc... :) örültem hogy meg ismertelek, jo volt dumcsizni egyett!
mi fel ebredtünk olyan fel hat körül de aztan meg aludtunk kilencig ...valoszinü azert nem is talaltalak mar:) aztan jarjal am szorgossan talikra ezentul:) mocsara jössz??
2 órás endurance verseny: csütörtök 17.00-19.00. Meg a szokásos amatőr versenyek: péntek 14.00-15.00 és egész nap szabadedzések. Kawasaki kupa nemtomhogy lesz-e???
Az a mocsa vagy mi az merre van??
Amúgy a cbr egyértelműen erősebb vmivel mint az ns1 ami 50es
De az utolsóm kettő kép az beton út szélén készült!!!
(egyszerü a batyadra fogni )
Én is örülök hogy megismertelek!!!
mocsara megyek-e azt nem tuddom???
mikor lesz?
gépekkel??
szaguldozo!
reggel kerestelek de mar el huztatok...hat mit mondjak aki a legnagyobb esöbe indul el??:) amugy hallottal mert olyan szerkezetröl aminek esöruha a neve? több ertelme van mint egy tuningdobnak :D:D najo csak vicc... :) örültem hogy meg ismertelek, jo volt dumcsizni egyett!
mi fel ebredtünk olyan fel hat körül de aztan meg aludtunk kilencig ...valoszinü azert nem is talaltalak mar:) aztan jarjal am szorgossan talikra ezentul:) mocsara jössz??