Na jol meg jártuk bátyámal a vissza utatt Sárváról!!!
Ma reggel arra ébredtünk hogy csöpörög az eső mirre meg ki juttotunk az autópályára már szakadt!!!
De a motorojaink jol birták csak mi áztunk szará!!!
Amugy meg kírály volt a tallálkozó!!!
Bejjasszony is ott volt ugy hogy nem voltam egyedül kis CBR-es!!!
Valaki még volt kint?
persze:benelli13@freemail.hu--- zé benelli13 mert akkor benellim volt és méég csak 13 éves voltam miko csináltam az msn-em aki akar még vegyen fel nyugodtan
ja vágom Petii :P nem vagyok olyanhülye mint amilyennek látszom:)....amúgy nem szeretem már azt az üveghangot vagy minek nevezzem amikor a pirosban van jóval a mutató de am próbáltam már úgyis, de akkor sem megy 130nál többet, de ha megnézed, nem csak nekem, hanem a legtöbb embernek nem megy annál többet de elhiszem hogy annyit megy szal nem kételkedem
retroboy!! huzasd ki minden sebességbe amit bir,mert ha 8-9nél már váltasz akkor ne várj csodákat h hamar kipörgi,és a fejem a tankon van vagyis a kis műanyagon annyi,vagy csak nálad szar volt a bejáratás ennyi
Má montam neki, de ő nem akarja, mer ilyenekel nem foglalkozik egy 25 éves, és azért ilyen drága mert sazküzlet (és jól átverik az embereket) és megmarad a garancia.
Ma reggel arra ébredtünk hogy csöpörög az eső mirre meg ki juttotunk az autópályára már szakadt!!!
De a motorojaink jol birták csak mi áztunk szará!!!
Amugy meg kírály volt a tallálkozó!!!
Bejjasszony is ott volt ugy hogy nem voltam egyedül kis CBR-es!!!
Valaki még volt kint?
lesz ilyen jövőre?
530 méter hosszú
100 méter célegyenes
legszélesebb pont 10m
legkeskenyebb 7m
5 balkanyar
8 jobbkanyar
szombaton mennénk ide
várom a jelentkezőket
de a 130 mindig megvan!
megjöttem horvátországból! raktam felképeket a HONDA NS1 topicba ha érdekel vkit.
Amúgy majd szombaton akkar vki pályázni jönni?