Ez hülyeség. Ha levizsgáztatod rendszámosnak akkor vihetsz utast és mehetsz 90-el is szabályosan. Sztem nem kötelező minimum 125 köbcentisnek lennie egy motornak hogy rendszáma legyen.
Mármint a TZR nem fog tartozni hivatalosan az A1-be, hiába veszel bele 70-es hengert, meg minden szart.És akkor megy neked 120-140-et, de szabály szerint se utast nem vihetsz, és 40-nél többel sehol sem mehetsz.Meg autópályára se mehetsz.
Z3 azt hittem ezt nem neked kellesz magyaráznom..de egy, nem felsőkategóriás (úgyértem,ilyen legjobb 125-ös) 500-as motor még olcsóbb is,és otthagyod!de ebbe nem azon van a hangsúly ,hogy otthagyod, hanem az ára!nemsok ember engedheti meg magának (ezt te is láthatod)!
most nemtom mi olyan menő az rs-en... jól megy meg minden,de aki normálisan gondolkozik vesz annyi pénzből egy 500-ast!akár kawa er-5-öt,gs 500,cbf 500,soroljam?
na mind1!ha sok a pénz,hát válljék egészségedre
1.Levizsgáztatom.
2.112ezret költesz rá pontosan,bocs
3.Jah igen nyilván 2LEvel erősebb lesz a CBR és akkor már a TZR-t úgy de úgy ott hagyja hogy ffúúúú belese merek gondolni (looool)
Na akkor hogy is állunk?a TZR-re ráköltesz még 100 000-et és úgy veri a cbr-t!de miben is?jah ,megy a második!mi lesz benne 100 000Ft után 18 paci?egy dob maga kerülhet annyiba,és egy dobtól nem lesz 18LE....szerintem....na de akkor nézzük a másik oldalát!ha a cbr-re költesz 100 000-et akkor a Tzr már a visszapillantóba se lesz!
50ccm!mi az hogy nem fog tartozni ettől a nagyobb kategóriába?
Engem az zavarna, hogy nem vihetnék utast (legálisan)
ó gumi! Rockynak szerváltunk egy dunlop arowmaxot hátra és még nem panaszkodott! abból van 110/70 R17 és az pont jó rá! (TŰRÉSHATÁRON BELÜL) De szerintem a legegyszerűbb,ha www.gumibolt.hu !!! De ez csak a tájékozódást adja,mert ugye tapasztalatok nincsenek!
aszittem CBR-ed van!
de látom hogy aeroxod.
Nem eladó???
Mikori?
És milyen cső van rajta?
na mind1!ha sok a pénz,hát válljék egészségedre
többet nem is mondok
2.112ezret költesz rá pontosan,bocs
3.Jah igen nyilván 2LEvel erősebb lesz a CBR és akkor már a TZR-t úgy de úgy ott hagyja hogy ffúúúú belese merek gondolni (looool)
50ccm!mi az hogy nem fog tartozni ettől a nagyobb kategóriába?
Engem az zavarna, hogy nem vihetnék utast (legálisan)