nyilván nem olvastad azt a részt amiben leírtam hogy fölnyaltam az egész pályát persze aztán kedtem belejönni és az nagyon megvigasztalt mikor haverommal fölmentünk a hosszabb pályára és a tetejénél elzúgott és olyan gyorsan csúszott lefele hogy nem bírtam utána menni persze nem lett semmi baja
ok. de elobb készítenem kéne ...az meg hosszabb folyamat
Èertovica! legjobb, leghosszabb, legváltozatosabb pályák viszont Èadca mellett vannak a lengyel-szlovák határnál.
Tyt! Várjál akkor még a legjobbat nem is tudod! Most akarok milka feliratokat csináltatni a gs 500 matricák helyére! Elég komoly lesz:D Amúgy a színe tényleg nem tecc nekem sem,de ez volt olcsón,meg nagyon motort akartam! :D
Budmyke!
öööö nem a levegőbe beszélek, nálam nagyobb kékhelyzetjelző,ledsor,neonfan nem volt a világon :)
A régi szinyóm az roskadásig volt rakva kék fényekkel, amik nekem is oltárira tetszettek! 15 évesen :)))
az előző apriliába csak 1 zöld helyzetjelző jutott, a mostaniba meg semmi :) aztán még elveszteném a garit :D:D:D:D
Tyt! Nem is te lennél,ha nem fikáznád le a mások cuccait! Mivan ha neki ez tetszik! Bár tényleg kicsit DISCO FEELING!
Ja amúgy respectellek mert egy olyan rs mint a tied próbálkozott velem gyorsulni és nem sokkal volt lemaradva,Bár nekem Én+utas+doboz+tanktatyó ,de jól ment a kis gép! Tényleg faja paripa! Tolja mint az állat! GRAT!!! Csak mondtam ,hogy nem szeretem az olasz dolgokat,de ez a saját magánügyem! Viszont,ha egyszer üsszefutunk szívesen kipróbálnám a lovad!:D Na minden jót!
Kék led-et raktunk a helyzetjelző helyére, és megcsináltuk hogy külön lehessen kapcsolni a világítástól függetlenül. Magyarúl lehet vele olyat, hogy nincs rajta a gyujtás a motoron de mégis ég a kék led (rohadt jól néz ki úgy, bevilágítja kék fénnyel az egész lámpabúrát). Szal van neki egy külön kapcsoló a villahíd alatt.
1.1évvel öregebbek lesznek
2.jön az új CBR