De most valaki menjen már ki a garázsba és nézze m ár meg a gumiját...Mi van rajta?Pirelli?
Az elég fura lenne!De márkákat hagyjuk!Dapad jól ,döntéssel van gond?
Válaszokat várok!
Eszméletlen milyen dolgok! Ehhez az Üreshez visszatérve, SASSZEM
1.Ha megálsz és akkor akarod visszatenni üresbe az nem a legjobb, de ilyenkor úgy kell csinálni, hogy minden egyes váltókar láblenyomás után úgy kb félig kiengeded a kuplungot aztán megint lenyomod megint kiengeded, de ez nem a legjobb!
2. Úgy a legjobb, ha még megállás előtt, gurulás közbe, de nem túl nagy tempónál,(mondjuk én olyan 60-70 körül soha nem raknám 2.-be me olyat reccsenne!) , hanem szép fokozatosan, szépen egyesével pakolgatod visszafele, mert ilyenkor még forog benne a végáttétel, ami kapcsolatban van a váltóval és így hogy mozog sokkal könyebb a sebességeket váltani!Mondjuk én olyan 60-70 körül soha nem raknám 2.-be me olyat reccsenne!
Jó is lenne ha még szebb lenne,ha még szélesebb lenne meg vaskosabb gumik stb...akkor már nem fikázná senki....Na de várjunk !akk az egy fokkal drágább lesz!!!ha elektromos lesz meg szebb nagyobb lehet h még a 900 000-et is elfogja érni.......sőt
Ez igaz4
De ha újítanak a külső ugyanaz lesz,vagy az is változik?
De akk az elég jó lesz ha elektromos befecskendezésű lesz....szerintem
Uhh akkor már várom!
Az elég fura lenne!De márkákat hagyjuk!Dapad jól ,döntéssel van gond?
Válaszokat várok!
1.Ha megálsz és akkor akarod visszatenni üresbe az nem a legjobb, de ilyenkor úgy kell csinálni, hogy minden egyes váltókar láblenyomás után úgy kb félig kiengeded a kuplungot aztán megint lenyomod megint kiengeded, de ez nem a legjobb!
2. Úgy a legjobb, ha még megállás előtt, gurulás közbe, de nem túl nagy tempónál,(mondjuk én olyan 60-70 körül soha nem raknám 2.-be me olyat reccsenne!) , hanem szép fokozatosan, szépen egyesével pakolgatod visszafele, mert ilyenkor még forog benne a végáttétel, ami kapcsolatban van a váltóval és így hogy mozog sokkal könyebb a sebességeket váltani!Mondjuk én olyan 60-70 körül soha nem raknám 2.-be me olyat reccsenne!
vki mondja meg
vicces!bár igaz sajnos
De ha újítanak a külső ugyanaz lesz,vagy az is változik?
De akk az elég jó lesz ha elektromos befecskendezésű lesz....szerintem
Uhh akkor már várom!
Lesz új cbr?