Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali kitti
elküldtem jó én én is húzók aludi na csá
fyrgi győr
ja várj megnézem
azér én elovigyázatos vagyok! megkaptad a levelet?? aztán húzok aludni
Gratulálok!!!!
Csak egy a szépség hibálya az egésznek hogy ezzek nem a mi motorjaink!!!!
figyu az nem baj
csak személyi kell a htáron mármint vámosszabadinál.
az én vasamat a határőr 50-esnek nézte a gyöki közben volt rajta rendszám+ 2szély
ketten voltunk.csak röhögtek meg mi is
írtam hogy szlovákiában....3napja 4200km-rel, enyém is mintha új lenne átszámolva, 500 000,-Ft -ra jon ki. egyenlore plusz 100km van rajta, messzebbre még nem merek vele menni, mer nincsenek még elintézve a papírjaim
Respect DennyM!
hali sasszem

itt van az enyém írjál valami szépet vagy küdjél képet .VAsról vagy magadról vagy küldök én is
nbalazs@gyor.net
de ha ez nem jó van még egypár
nbalazs_86@freemail.hu
ja meg amúgy is a képeid alapján emléxem arra h láttalak!na mondom ott a címem..a tiedet nem találtam
ja, igen, van mail címem képet a motoromrol a nevemre kattintva láthatsz!
hali sasszem

dunastrada ja az is jó hely.én is egy évesen vettem kemény 200km volt benne szinte szalon
állapotban 1évesen 200km 550000 ft volt tavaly júliusban.pont most 1éve vann meg
de van benne 14 170km óra szerint.de volt má olaj gyertya levegőszűrő csere.
tiedben menyi km van?
hol veted magyar ország vagy sk?
itt egy másik(egybe is próbáltam,de naon lelassult a gépem)
sk-ban. itt olcsobbak! kulonben egy évesen vettem, de nagyon meg volt kímélve!!! megyertol 15km északra. Dunaszerdahely....ha mondd valamit
hali sasszem

te szlovákia melyik felén laksz? Én Győr-ben vagyok de át szoktam menni tankolni nagymegyere.
ott van egy jó élményfürdö de győrben is van.van e-mail cimed?
írd meg és küldjél képet a vasadról.
szlovákiában vetted a cbr -et vagy magyarországon pl győr realmotor centum ernő bá
az egyém onnan van
SZÁGULDOZÓ!te vegyél fel mert én a tiedet nem találtam LOL!na de a képek mennek
nekem kényelmesen lenn a talpam a 168cm-mel, szerintem a te 165cm-vel is leérne!
Tényleg én azt hittem az a kördeszkásokrak vonatkozik!!!
CBRacing

Küld már el a képet!!!
Kiváncsi vagyok rá!!!
Vegyél fel msnre!!!
hali DennyM

hallom a karasnában dolgozol. még ott vagy mindig?
Akkor segíthetnél nekem. kéne a cbr 125 r egy láncszett? de valami jó és tartós legyen d.i.d 428 aszem
ilyen szar van rajt gyárilag. nekem valami Z-ring-es kéne.kösszi
na csá Fyrgi :)
égben??
182ccm magas vagyok. Én elférek a kisCBR-en... tény, hogy egy 600-ason jobban érzem magam, csak azon az égben van a seggem :)
A cbr-nek 776mm az ülésmagassága, és naon keskeny!szal még az sztem pont jó magasság!
nem fika de én már láttam és marhára nem emléxem hogy milyen magas volt
Amíg lesz honda a motogpben addig lesz
BASEm!nem fika,csak megkérdem h láttál már élőben cbr-t? örülj ha annyi maracc,mert elég pici úgy alapból is az a motor!ilyen téren örülnék ha kisebb lennék (nemvok felhőkarcoló,csak egy csöppet magasabb nálad!)
50ccm!sztem lesz jövőre is repsol...nem hiszem h kivonják a forgalomból....(ez nem 100% csak egy vélemény,egy bölcs öregembertől)