120-125.
Mit akarsz a kép alá írni? hova? Meg kell nyomni a tallózás... gombot, ki kell választani a képet amit fel akarsz tölteni és utána megnyomni a Hozzászólás elküldése gombot. ennyi
Háááááát nemtom.......
Túrás lenne?Nemtom miből sejted..lehet a túl jó hátsó ülés miatt...
Nekem jó lenne..imádom a cbr-t, jó lehet túrázni ,meg városban szórakozni szintén!
Az aerox pedig tényleg jól húz ha arra íírtad...főleg a jó kis dobommmal
Aeroxot hülyeség,mondjuk a TZR-t megfogom csináltatni 18pacisra mert ha vennék 125öst akkor 4T-t vennék de úgy szivemhez nőtt ez a moci nekem a CBR túl túrás,biztos nagyon kényelmes de én valahogy a speedre vagyok beállva.mondjuk városba CBR kényelmesebb de én szeretem magam kinozni .aerox soha nem nyújtana (még 13Le-sen) se olyan élményt mint a CBR.Szerpentinezni biztos jó vele mert úgy hallottam alacsony fordulatról is jólhúz.
akik lehúzzák azok hülyék ez a motor nem az RS ellenfelénekkészült semmi köze hozzá.4ütemű motor nem kell agyonpörgetni mint a 2Tket,megbízhatók,gracznak 15,000km van benne de...eddig semmi gáz nem volt vele.(úgy tudom)tanulómotornak tökéletes.személyes tapasztalat:70nél még simán elhúz a francba a TZRmellől.(cbren utas is volt)szal szerintem jó kis moci.Bár én szeretem magam kinózni és inkább Hyosungot vennék mert azinkább speedesebb de aztán azért a Honda az Honda
Jóestét mindenkinek!
Hülye kérdést fogok feltenni tudom, de azt szeretném megkérdezni, mivel itt jópáran vagytok akinek a kis cbr-e van , h mien is valójában ez a kis gép?
Jövőre szeretnék egy ilyen drágaságot venni, de mindenki lehúzza mérete és gumi mérete miatt!!
Van az embereknek okuk arra hogy fikázzák?
Én még sportmotort nem vezettem (nevezzük így), de sztem tanulómotornak megteszi...
Válaszokat várok !!
Ja és befűztem apámat hogy jöjjön Szombaton, szóval ha minden igaz akkor ő is jön. Bár nem CBR-je van :S Nem tudott ellenállni a sötét oldal hívogató csábításának :)
Na mi a helyzet srácok hogy áll a gurulás Kis Tunningal? én mennék szívesen de el vagyok tiltva a motortol és csak dolgozni járhatok vele!!!
Szombaton meg röngtön egy másik közös gurulás hát nem nyomjátok lazán csak így tovább!!!
De az annyaköcsögit...a kép fenn van( bárki láthatja ) !!4 kép van fenn és ebből csak kettő alatt van írás....