Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pff aszittem felénk lax...akko mind1
Püspökladány
Én KB 75km re lakom Egertől
hy!további jó nyaralást
Hát a beduinok azért ilyenek, mert az arabok tölük vesszik el a földjüket!!!
Az a fejkendőt meg Burnusznak hivják és olyanom nekkem is kell!!!
Hát engem mindegyik piramis érdekel a Keopsz, Kephren és a Mükerinosz is!!!
De Tutenkámen sirja is érdekel!!!
Réggemben még kis csákó koromban sokkat olvastam Egyiptomrol mert nagyon érdekel de vasárnap sajnos megyek már hazza még ma merültem kettöt!!!
Na jó megyek mert egy Cseh vár a gépre!!!
Na Csá mindenkinek!!!
merre lax???
JAh amúgy megvan a Kresz vizsgám!!! 2Hiba Pont!!!
Száguldó!
Hát ott ha jól tom izrael és, libanon most lövi egymást (tom messze van)
A beduinokkal nagyon kell vigyázni, föleg a piramisoknál, apámat el is "rabolták". Észre sem vettük már fent ült a tevén Engem lekapcsoltak hogy ad valami hüyl fejkötőt... De szerencsére nem lett, baj, vigyáznak ott a túristákra, de nem árt észnél lenni!Jah és ne egyetek csak főtt zöldséget!ÉS ajánlom a fertőtlenítést (pld HP) nagyon jót tesz mi is úgy úsztuk meg, csak már itthon metn a hasunk, nem is coda utolsó napra elfogyott a fertőtlenítő
A mükerénosz piramisba menyetek be! Nagyon jó, kicsit parás a lejutás, meg szűk de negyon megéri!(nicns benne semmi, de az élmény... )
Tőlem Eger csak 120km!
Cbr klubos gurulás, EGER, az nekem jó!!!!!!!!!
Ok, csak előszőr nem értettem a poént
Senkit nem baszogatok sem a motorja miatt, sem a kora miatt. Nem 2t vagyok...
Össze kell tartani, vagy mi...
De az adatlapos poént nem tudtam kihagyni...
Ott a pont.
Ja igy már oké.Bocsika akkor.Én is csak most vetem észre mekkora hülyeséget irtam.:)
Felnicsikhoz csak egy szerény véleményem a szint illetően.Piros cbr-hez ppiros csikot raknék, kékhez kéket, narancshoz narncssárgát, repsolhoz is narancssárgát.
Az 5 milliméteres 1.900 Ft, a 7 mm-es aplikátorral 2.900 Ft.
Úgy néz ki Jövő héten meglesznek a cuccok!
Ezt hogy érted hogy ökürködnek
Bocs de nem magyar a billentyüzet igy nem talláltam kérdölyelet!!!
Amugy meg itt van nem messze tölünk az a hid ahhol a beduinok rombantotak és ahhol meg sérült egy magyar házaspár!!!
Amugy az araboktol nem kell félni mert ök jó fejek csak a beduinoktol!!!
de majd irok még csak mennem kell!!!
DanGeréknél én megtaláltam a tuti szerszámot is amivel egyenesen lehet majd feltenni a felnire. Nem tudom pontosan mennyi volt. Majd ha megérkezik megmondom.
Húú az király lenne, eseetleg ha apával lemegyünk, akkor, majd megkérdezem, hogy hogy lesz munka,+stb mondjuk akkor a (yamaha)Viragó val kilógnánk a sorból
Olyan nagy vagány meg nem vagyok ha sajáttal mennyek le, jogsi nélkül, hacsak valmi véletlen folytán lenne papírom a jogsiról addigra, bár ez kizárt.
Hát én a Windsurfer-től vettem. Ő meg budapesti. De pl. 29-én lesz egy CBR klubos gurulás Egerbe, szal ha ott megbeszélünk valami találkozót akkor eltudom neked vinni a felnicsíkot és akkor a postaköltséget megspóroljuk.
A1re mész?125ccmre?
A1, 1* azt mondták hogy 17és fél évesen lehet Akorl, mondom akkor legyen az (agusztusban leszek)és akkor szeptemberre kész lenne kb.
Erre kiderül h 17 1/2évesen kezdhetem a Kresz tanulást, 17 3/4 en vizsgázhatok kreszből és 18-től lehet rutin, és forgalmi.És mivel én februárban leszek 18, akkor meg szerintem nem lehet ilyet, csak nyáron , akkor emg nagyban mennék moccozni, és apáék amúgy sem vesznek 125-től nagyobb moccot, hát ez lett.(ha meg saját erőböl veszek motort majd valmikor arra meg úgy is A-s jogsi kell )
szurkolunk.mire?úgy értem milyen jogsihoz kell?
Tud valaki címet? ahonnan rendelni lehet?
Holnap megyek KRESz vizsgára Szurkoljatok