hoppá ez a smili nem akratm
Jajjjj álom lenne az olyan ut, de én már annak is örülnék ha olyan széles lenne mint a szlovákoknál, h 3 autó elfér 1más mellett, legalább lenne hely a kátyúkat kerülgetni
Az 1 dolog hogy mennyi a megengedett...én ráültem, 65-70kg vagyok, és apám is ráült ö van vagy 85-90, és hát szegény mocc eléggé érdekesen nézett ki, én úgy nem kínoznám!Simán elbírja, sőt szerintem még a 309től többet is de azért...:P
(hidakra is ki van írva hogy 7tonna, és a 40tonnás kamion meg sem nyikkan neki, csak hát nem egésséges...)
Ha a megengedett össztömegre gondolsz, azt most nem tom pontosan de olyan 309-körül van, akkor gondolj bele: (116kg) szárazon + én (80) kg vok + haverom is (80) kg + van nálunk egy (5kg) táska mondjuk tankolsz kb 10 liter benzint (7kg) + szerszámok, egyebek (2kg) = ez má egyből vagy (290Kg) simán összejön az a 300kg én ezen nem is csodálkoznék a helyedben!!!!
És úgy látom minden morot kipuffjára rá volt sülve valami matrica
Apropó zötgések, nektek nem zötög olyan 9000nél, a bal 1 idom? Nekem 1 kicsit, már meghúztam a csavarokat, de nem lett számottvően jobb
Na, ma szinte egész nap a mocit bütyköltem. Index helyrerakva, rendszám-zörgés 100%-osan megszünteteve, motor lemosva, kipuffról a ráégett matrica nyomai eltüntetve. Csillog villog a drágaszág Aszem lecserélem a sisakomon a plexit és ma este még megyek egy kis karikát, mert arra ma még nem volt időm.
Tényleg minden plexi karcos. Egyébként 15ezer HUF az ára.
nekem csak a szint szúrták el meg a gyártási évet, de különben súly meg Kw szarságok azok mind jók, de viszont bátyámnak meg full jó az egész még 1 ékezet hiba sincs!
retroboy
igen meg akarom nézni a szervízkönyben, csak amikor vetük a moccot a szervízben volt, és onnan már nem tuda kivenni a srác(péntek délután), azt mondat majd elpostázza, ha holnap sem jön meg akkor fogom felhívni.Amúgy én sem tudom ezeket a szervízeket, hanem a régi tulaj mondta h volt 6000es szervizen, most leht h a 4000 volt később vagy, volt 4000 is, és elvitte 6000re is, csak ez hülyeség lenne , hacsak nem valmi autószerelő az ismerős, mert a tulajnak MErci szalonja volt (sőt a szalon nevén volt a mocc ), tehát ez sem lehetetlen.
NEm tom majd kiderül hogy ha megjön a könyv
Megint sok a hülyeség!
-Ha vki részletesebben áttanulmányozná a könyvet amit adtak hozzá, akkor egyből tudná, hogy 1000,8000,......-es az OLAJCSERE, de mivel vannak más dolgok is (ami egyébként felesleges pénzkidobás) ezért 1000,4000,8000,.......SZERVÍZ van!
-Egyébként 116kg szárazon!
-A forgalmi a franc se tudja miért,de állítom vmi okoskodó fszopó elnézett vmit és minden Cbr 125 R nek 199kg van beírva és a Le/kg arány is 10/199 szóval szar az egész!De állítom, hogy ha vmi Rs 125 nek lenne a forgalmija akkor már nem tudnának ilyen hibát csinálni! Gyengébbek kedvéért az azért lenne jó, mert akkor lehetne vezetni A korl(átozott)-al!
4T=négyütem
(Amugy ez az olajokon is rajt van.)
Jajjjj álom lenne az olyan ut, de én már annak is örülnék ha olyan széles lenne mint a szlovákoknál, h 3 autó elfér 1más mellett, legalább lenne hely a kátyúkat kerülgetni
(hidakra is ki van írva hogy 7tonna, és a 40tonnás kamion meg sem nyikkan neki, csak hát nem egésséges...)
Apropó zötgések, nektek nem zötög olyan 9000nél, a bal 1 idom? Nekem 1 kicsit, már meghúztam a csavarokat, de nem lett számottvően jobb
Tényleg minden plexi karcos. Egyébként 15ezer HUF az ára.
Azért én megnézném hogy mi lenne ha felpakolnád 309kg-ig (annyi van megengedett össz.nek írva)Szegény mocc összeszakadna
a hang az más dolog
igen meg akarom nézni a szervízkönyben, csak amikor vetük a moccot a szervízben volt, és onnan már nem tuda kivenni a srác(péntek délután), azt mondat majd elpostázza, ha holnap sem jön meg akkor fogom felhívni.Amúgy én sem tudom ezeket a szervízeket, hanem a régi tulaj mondta h volt 6000es szervizen, most leht h a 4000 volt később vagy, volt 4000 is, és elvitte 6000re is, csak ez hülyeség lenne , hacsak nem valmi autószerelő az ismerős, mert a tulajnak MErci szalonja volt (sőt a szalon nevén volt a mocc ), tehát ez sem lehetetlen.
NEm tom majd kiderül hogy ha megjön a könyv
-Ha vki részletesebben áttanulmányozná a könyvet amit adtak hozzá, akkor egyből tudná, hogy 1000,8000,......-es az OLAJCSERE, de mivel vannak más dolgok is (ami egyébként felesleges pénzkidobás) ezért 1000,4000,8000,.......SZERVÍZ van!
-Egyébként 116kg szárazon!
-A forgalmi a franc se tudja miért,de állítom vmi okoskodó fszopó elnézett vmit és minden Cbr 125 R nek 199kg van beírva és a Le/kg arány is 10/199 szóval szar az egész!De állítom, hogy ha vmi Rs 125 nek lenne a forgalmija akkor már nem tudnának ilyen hibát csinálni! Gyengébbek kedvéért az azért lenne jó, mert akkor lehetne vezetni A korl(átozott)-al!