o, bocs, nemertem hogy irhattam ennyire el... tehat erdemes levonni 10 km/h-t mind1ik sebessegbol, hogy megkapjuk az utazosebesseget... (mondjuk az is igaz hogy ez megkozelitoleg az altalam hasznalt utazosebessegek... )
Ühm.Tiszta felesleges lezs ez az A1-es jogsi,ha lesz mocim ugyis 50esként fogom használni mert már annyi pénzem nem lesz h forgalomba helyezzem,és még várjak 2007.márciusig mig vizsgázhatok
Üdv.Nézegettem németben cbr-eket (125 ccm) olyan 1.000 euroért,de ugye német papirjai vannak,szoval ha magyarba behoznám mennyi lenne ugy ckkom-pakk????
Gondolik itt, vám,forgalomba helyezés stb...stb....stb..????????
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy mennyi a mocak vég, és utazó sessége, feltételezve hogy jó álapotban van a mocc (én is szándéxom venni egy ilyen gyönyörűséget, csak átmenetileg 1-2hét más fontosabb dolgunk van )
Válaszotokat előre is köszönöm
Ezekszerint meggondolták magukat. Eddig NSR, F4ther, Freerider és Száguldó jelezte, hogy nem tudnak jönni.
Szóval megint marad az Invader, Te és én hármas
o, bocs, nemertem hogy irhattam ennyire el... tehat erdemes levonni 10 km/h-t mind1ik sebessegbol, hogy megkapjuk az utazosebesseget... (mondjuk az is igaz hogy ez megkozelitoleg az altalam hasznalt utazosebessegek... )
Gondolik itt, vám,forgalomba helyezés stb...stb....stb..????????
Ez az MSN címe.
Azt szeretném kérdezni hogy mennyi a mocak vég, és utazó sessége, feltételezve hogy jó álapotban van a mocc (én is szándéxom venni egy ilyen gyönyörűséget, csak átmenetileg 1-2hét más fontosabb dolgunk van )
Válaszotokat előre is köszönöm
Rocky ! A felnicsíkot hol lehet kapni ? jól néz ki...
Szóval megint marad az Invader, Te és én hármas
Naná! Sokan leszünk ugye?!
Csak hülyülök. Mittomén... hétvégén jösz gurulni?