Hát de még pár hónap van a nagy üzletelésig, elöbb jogsi, amit legkorábban augusztusba kezdhetek, meg még az se biztos hogy be veszik e a motoromat, meg hogy mennyiért, mert picsa árért nem adom nekik oda egy cbr 125-ért!Nagyon a szivemhez nött a robeszom, és nagyon szeretem is, és nagyon fájna töle megválni, föleg ha a hondába allig adnának érte valamit.Egyszer benéztem és megkérdeztem mit adnának érte, de sajna nem volt ott a motor, és látatlanba csak max 250-et mondtak.(interneten megnézték az árakat)
Nincs meg, de ugy látam el férek rajt, ha a biciklimen elférek akkor ezen is.De ez az új ár már kicsit húzós!776!! De a repsolos volt kitéve ugyhogy már nem is kérdés hogy ez kell nekem, csak majd az lesz húzós hogy beveszik e a robeszom, meg hogy mennyit tudok majd lealkudni belöle.Vagy ha alkudni nem is, akkor valami ajándékra szert kéne tenni!
Ha egy kicsit is értenétek a motorokhoz akkor egyből látszik, hogy nem kamu!
1. Nézd meg a kipuffot egyből látszik, hogy 2T
2. Ha megnézed a hengert elkezdek gondolkozni, hogy a ....... TZR-eden mekkora van és akkor rájössz, hogy nem is kéne itt lenned!
további információt itt találtok
vagy h meyik volt megint az a qrva nagy ész aki annyira okos h szerinte ez nem így van....
1. Nézd meg a kipuffot egyből látszik, hogy 2T
2. Ha megnézed a hengert elkezdek gondolkozni, hogy a ....... TZR-eden mekkora van és akkor rájössz, hogy nem is kéne itt lenned!