Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ..Lehet elhamarkodtam?!Ez már mitől AKRA?Mitől rendszer?
Palacsinta után nyomj két kört Ciberével és megnyugszol! :)
Nekem jó lenne.Kell!
Annyira ki van a fszom ezzel a motorossulival.

Ki kell kérni a kartont, az jövö héten lesz meg...KEDDEN VIZSGÁZTAM.
Ha meglesz meg kell várni egy srácot aki kedden vizsgázik h meglegyen a kresz és ketten mehessünk...persze mert 2 legyet üt egy csapásra ez a **** és mivan ha nem lesz meg a kresz a másik srácnak? várok még két hetet? Gyökerek...

kevés a diák....és? ha nem mennek a tescóba egy hétig bezár?
1 motorost nem lehet oktatnI? én már láttam...nem lehetetlen csak humános dolog lenne.

de nekem 2 héttel előre be kellett fizetnem a díjat már át sem tudok menni másik suliba...

Utálom a tetyemutyi f@szokat , meg a felügyelt is olyan ,mintha nyűg lenne nekik az a feladat elvégzése amire létrejött a szerv...

a b-s jogsim 6 szor ilyen pörgősen lement...pedig ott 5 ször ennyi óraszám van...

na megyek eszek palacsintát hátha megnyugszom... kellemes ünnepet...ja kösz.
Sztem alulról is be tudsz pofátlankodni.
Világosabb fényviszonyokban láthatod ugy h nem világít ha ugy esik a fény.
Mivel nem meleg szín hamarabb láthatod, hogy eltünt mert a környezet melegebbet sugároz vissza.

Szétszedheted,de valósággal elképzelhetetlennek tartom ,hogy a majd 3 centis gumi köpeny abból a lukból csak úgy kirázódik.
HA csak én el nem csesztem,de a végén átnéztem szval sztem nem.

Na jo pihit :)
Tiszta király!Megcsináltuk Krisztiánnal a műszerfal világításomat!
Tehát ő csinálta én meg tevékenyen részt vettem szemmel :D XD

Bár most kicsit bajban vagyok mert reggel oda rángattam neki,egy idióta osztrák ott nyomingereskedett előttem és most a sebesség mérő alig világít.Lehet kirázattam a ledet a foglalatból?
Majd szerzek racsnis kulcsot és nekiesek egymagam,ha már a "mester" megmutatta! :)

SRÁCOK!
Tessék szépen 15.-én találkozni Zoltánnal!1-2 liter benzint megér meg pár órát.Eszmecsere tapasztalatcsere "pofa és gépvizit" :)!
Én sajnos nem tudok ott lenni mert bepartizánkodtak az életembe a melóhelyen. :(

DE 22.-én vasárnap elmehetnénk egy nagyobbacska túrára!

Amúgy üdv mindenkinek,főleg a jogsizóknak akiknek nagyon szorítok!
Nahh megyek aludni,sziasztok
Nessze nektek ledes index.
idomba beépithető kimondotan hondához tervezet idomba sülyeszthető index.9 e ft volt csak párban na a beszerelés picit macera de nem egetverő.ez anyiból jó hogy esésnél nem törik le mint a gyári kiálló szar aminek darabja 5-6 ezer ft mozog.sokkal szebb mint a gyári index ,és este meg szép a fénye.
hun vagytok győriek?
Srácok!

megcsináltuk Lacinak is a led es müszerfal világítást!

Szép kékes fehér színű lett! :) ÉS kb sose fog kiégni.

Ha valakinek lenne egy ilyen szettre szüksége 2300Ft ellenében postával együtt el tudom küldeni Nektek.
6db kékesfehér led+új izzó az indexbe(azt nem lehet ledesíteni).
Kihúz kiszed bedug vissza. És kész is ;)

A leirást pedig már megírtam multkor kb 20 perces müvelet egy csillag csh. és egy száras 10es racsni kell hozzá.

Ha valaki szeretne ,húsvét után tudom is küldeni! :)

Üdv
Pacsi
Funnyboy
Szóval a két hozzászólassal korábban csatolt képeken látható Akrapovic rendszert szeretném gyárira cserélni!Ha valakit érdekel a dolog , írjon!Köszönöm!Széles Utat!:)
:) KÖszi!

Amugy ha valaki Győrben ma ráér 13:15 és 13:35 között , a buszvégállomáson leszek , várakozok a soproni átszállásomra.
Találkozhatnánk egy kézfogás motorszemle erejéig :)

0670263 ötvenkilec 10

pacsi
Funny
No, ahogy Renege alias Laci is mondta akkor 15.-én lenne egy gurulás, arra gondoltam, hogy én 13:00 kor indulnék és Kapuváron találkozhatnánk. A Győr és környéki emberkéknek ez kötelező elfoglaltság lesz úgy hogy ennek tudatában tervezzetek :D Na ez persze csak vicc de jó lenne ha minél többen el tudnátok jönni.

CBRpower:
De bizony én voltam :)

thefunnyboy:
Figyi a remény hal meg utoljára, és szívesen látunk Győrben ha költözésre kerül a sor
Jaja. Majd holnap lefotózom újra, mert nem találom a régi képeket..Egyébként,szerintem rendszer, mert a dob, és a cső hegesztve van. Amennyire én tudom, a gyári dob három csavarral van rögzítve a csőhöz..
Tegyél fel egy képet :)

És a rendszeren csövezést is értesz?
Sziasztok!Újra próbálkozom..:)A kis cébéeremen Akrapovic rendszer van. Szeretném gyárira cserélni, mert nekem túl hangos, utálják a kutyák a faluban:) Ha valakit érdekel a csere kérem írjon!(a motor 2006-os évjáratú, tehát még karbis)
Úgy irigyellek Titeket,hogy győriek vagytok ! :)

laktam/dolgoztam ott 4honapot az idei nyáron.

Egy lepukkant koliban laktam ,380Ft/óráért dolgoztam 12 órában.

De kiültem a rakpartra,kezemben a lángod a jókai utcából,vagy laposon vagy a főtéren az a helyes jégkésés lány...hmm. sütött a nap és marhára jól éreztem magamat és hiányzik is :)

Tervezem,hogy ott élek majd ,ha lesz rá módom :)

Na ennyit az offról :)

Szevaaa
Hali
ma délután Győrben 83 ason ,Baumax felé nem téged láttalak volt velem 1 robogós,1 Simson .
Akkor neked is mondom:

15.-én lesz egy kisebb találkozó.
Egyenlőre annyit lehet előre tudni hogy olyan délután 1-2 magasságában én és Zoli lebeszéltük a találkozót (a helyszín még nem eldöntött).
Ha gondolod szívesen látunk téged is.S' persze NEM ez lesz az UTOLSÓ!
Úgyhogy akinek nincs még meg a jogsija nem búsuljon a szezon még hosszú és lesz elég alkalmunk össze futni!

A gokartpályás házibajnokság nem rossz ötlet bár egyikünknek sincsen nagy versenypályás vezetési tapasztalata (bár lehet tévedek) és ebből adódhatnak problémák.De ez csak saját vélemény.Kár lenne a gépekért..............
Hamarosan többen leszünk. :) A gép már adott, csak a jogsi hiánya az akadálya annak, hogy az utakon láthass.
A találkozó részemről ok, csak jó lenne, ha már oda is motorral tudnék menni. Szóval nem bánnám, ha kicsit későbbre szerveződne. A jelen állás szerint kb két hét múlva vizsgázok gyakorlatból és hát ahogy azt korábban írtam már, ki tudja mennyi idő múlva kapom kézhez a jogsit.
Én győri vagyok de tán ha két db cbr 125-ös láttam eddig futolag.
kéne egy találkozot szervezni.házi bajnokságot a likocsi gokartpályán.
vagy cbr 125 találkozot aki bene van a fórumon meg kéne szervezni ha már olyan sokan vannak. az a kérdés mikor és hol?
Jó sokan vagytok Győrből :)
Hello

Van egy használt de nagyon jó állapotban lévő pályaidom szettem kis cbr -re. 2004-2006 os karbis példányokra.pályára a legjobb választás mert a gyári idom kurva sokba kerül ha burul az ember.
csak egyben eladó. ár megegyezés szerint .alku lehetséges.
tel :+36-20/428-6407 Fyrgi Győr city
e-mail: nbalazs_86@freemail.hu
Még nincs konkrét elképzelés csak annyi hogy én BIZTOSAN motorozni fogok
:( sajna Hatvan nem a szomszédba van. Basszus 14.-15. e nem jó, hivatalosak vagyunk csajommal egy bogrács partyra :( Mondjuk 15.e délután még talán jó lenne. Mi az elképzelés?

7.-én nyuszis felvonulásra jön valaki?
Legyen igazad. :)