Köszönöm szépen Krisztián!
Sajnos csütörtökön dolgozok 24-be.meddig leszel itt?Másnap egész nap meg utána is szabis leszek.
Persze be is tudsz jönni a melóhelyre ott is tudunk szerelni mert portaszolgálaton leszek és legalább nem unom szét az agyamat.
Tudod hol van az aluljáró építkezés?Ahol van az elzett gyár meg a vasúti rendező?!
Gratulálok!Ezt az izzó problémát majd megoldjuk valahogy.most már láttam képet hogy néz ki most már csak bátorságot kellene vennem hogy szétbontsam de nem merem bevallom az őszintét.
Gratula Srácok!
Már nincs sok hátra. Ha már ilyen közel a vége akkor ne rizikózzatok mert könnyen eltiltás lehet a vége, ami nem jó buli.
Sajnos a hátsó ülés probléma sokunknál fent áll, elég határozottan meg kell nyomni, hogy jól zárjon. Én még menet közbe is hátra szoktam nyúlni, hogy minden okés e vele.
Viszont ahogy írtam a vizsga után, ha beadod a papírokat az okmányirodába, még legalább 3-4 hét mire jogsid lesz. Úgyhogy a hosszúhétvégére csak a "jogsinélkülmotorozok" opció lesz elérhető. :(
Kérdés, hogy érdemes-e bevállalni.
Sajnos ugyanebben a cipőben járok. Pedig milyen jó lett volna.
Ma majdnem úgy jártam mint te,eszembe is jutottál.A munkahelyemről indultam haza mikor észrevettem hogy az ülés szarul áll és nincs rápattintva.Szerencsére én nem hagytam el de így mentem vele 15km-t.
Álom, álom, édes álom....
Most beszéltem az okmányirodával. Miután megvan a vizsga és beadtam a jogsi igénylést, onnantól számított kb 30 nap múlva lesz érvényes jogosítvány. Ennyit az idénykezdetről.
Így szeretlek Magyarország.
Csütörtökön megyek gyakorlatra. Helyből azzal indítanak, hogy a 125-ös váltós gép foglalt. Két lehetőség adódott. Vagy későbbi időpontban tudnak fogadni, vagy a felülök az egyel nagyobb 250-es testvérere most az első órán. Persze hogy bevállalom.
Az oktató azt mondta, amit már egy csomó fórumon cikkben is lehetett olvasni, hogy mindenképpen javasolja, hogy legalább + 1-2 órát tervezzek be, mert 1 óra forgalomban töltött oktatás alatt nem lehet még lejárni sem, nemhogy begyakorolni a 4 vizsgakört. Ha maga a motor kezelése nem okoz gondot, akkor is javasolt ez.
Ha minden jól megy, kb 2-2,5 hét múlva mehetek vizsgára is. Amennyiben ez összejön, április utolsó, amúgy hosszúhétvégéjén már lesz jogsim.
6 db kell, mert az indexnél polaritást vált tápfesz. Ezt a led csak egyik irányba tudná lekövetni,szoval azt hagytam rendes izzóval.
A lényeg h ne koncenrált fényűt, hanem szórt fényűt kérj.
ha beszereled csak egyik irányba fog világítani.
Bedugdosod és ha valamelyik nem világít megfordítod.
Ennyi ;)
Sopronban a carpointban tuti segítenek,vagy akár Kántor is ;)
Oké,köszi,nem mostanában veszek,mert le akarom fújni a felniket bronzra utána rakom rá és lelakkozom a felnicsíkkal eggyütJa és ha már le lesznek véve róla a gumik akkor azokat is cserélni kell mert a mostaniak már nem valami tutik.Elég sokat kell rá költenem.Jövő héten műszaki aztán megy szervízre(olaj gyertya stb)és majd csak utána.Ja meg ledes lámpát is akarok rá.De síma felnicsíkot nem akarok az nagyon slampos.Amúgy ilyen standard most:
Pacsi