Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megoldjuk ,lesz szép pilácsod :D :D

Pacsi
Eléggé sok hegy van itt "kishazánkban" :)
Nyugi! két héten belül kipostázzák a jogsidat! nekem 4 nap alatt jött meg még annó
APROPÓ!
MEGVAN A KÉT NAP A GURULÁSRA! :)

14.-15.-e ez egy szombat vasárnapi nap.Direkt fizu utánra időzítettem hogy mindenkinek aki jön legyen zsettája a fuelre!

ZOLI!
Akkor veled mindenképpen számolok!
Van még valaki aki tud jönni?
S' persze akkor az uticél (okat) is megbeszélhetnénk!
Köszönöm szépen Krisztián!
Sajnos csütörtökön dolgozok 24-be.meddig leszel itt?Másnap egész nap meg utána is szabis leszek.
Persze be is tudsz jönni a melóhelyre ott is tudunk szerelni mert portaszolgálaton leszek és legalább nem unom szét az agyamat.
Tudod hol van az aluljáró építkezés?Ahol van az elzett gyár meg a vasúti rendező?!
Hatvan mellett
Bega Te merről vagy?
Ez még a jobbik eset :)
Köszi Srácok :)

Laci!
Viszek Neked izzókat és csütörtökön délután/este összerakjuk. Mit szólsz?
Sopronban leszek, viszek csavarhúzót, 10es racsnit és 6 led izzót?
Hmm?

Csak csörgess már meg kérlek ezen a számon ,mert a másik feladta magát.

06702635910
Így van,csatlakozok Zolihoz.Ne igazán rizikózzatok.Nemsokára meg lesz a jogsi és akkor mehetünk "világnak" :)

Ma reggel én is majdnem nem zártam le rendesen a hátsó ülést!
Gratulálok!Ezt az izzó problémát majd megoldjuk valahogy.most már láttam képet hogy néz ki most már csak bátorságot kellene vennem hogy szétbontsam de nem merem bevallom az őszintét.
G R A T U L A !
Gratula Srácok!
Már nincs sok hátra. Ha már ilyen közel a vége akkor ne rizikózzatok mert könnyen eltiltás lehet a vége, ami nem jó buli.

Sajnos a hátsó ülés probléma sokunknál fent áll, elég határozottan meg kell nyomni, hogy jól zárjon. Én még menet közbe is hátra szoktam nyúlni, hogy minden okés e vele.

Tényleg szép a moci!
Gratula! :)

Viszont ahogy írtam a vizsga után, ha beadod a papírokat az okmányirodába, még legalább 3-4 hét mire jogsid lesz. Úgyhogy a hosszúhétvégére csak a "jogsinélkülmotorozok" opció lesz elérhető. :(
Kérdés, hogy érdemes-e bevállalni.
Sajnos ugyanebben a cipőben járok. Pedig milyen jó lett volna.
Megvan a kresz nekem is :)
A héten már én sem tudok mocira ülni sajna.
Ápr 17 körül lesz a városi vizsgám.
Május 1 én MOTOROZNI AKAROK :D VÉÁÁÁÁÁÁÁ
Ma majdnem úgy jártam mint te,eszembe is jutottál.A munkahelyemről indultam haza mikor észrevettem hogy az ülés szarul áll és nincs rápattintva.Szerencsére én nem hagytam el de így mentem vele 15km-t.
Köszi,vigyázok is rá nagyon,egy karc nincs rajta,minden télen bent van a szobámban az ágy mellett,tegnapelőtt vettük ki.Amúgy eladó.
Április 8. án jön valaki a hegyre? :D
Álom, álom, édes álom....
Most beszéltem az okmányirodával. Miután megvan a vizsga és beadtam a jogsi igénylést, onnantól számított kb 30 nap múlva lesz érvényes jogosítvány. Ennyit az idénykezdetről.
Így szeretlek Magyarország.
Csütörtökön megyek gyakorlatra. Helyből azzal indítanak, hogy a 125-ös váltós gép foglalt. Két lehetőség adódott. Vagy későbbi időpontban tudnak fogadni, vagy a felülök az egyel nagyobb 250-es testvérere most az első órán. Persze hogy bevállalom.
Az oktató azt mondta, amit már egy csomó fórumon cikkben is lehetett olvasni, hogy mindenképpen javasolja, hogy legalább + 1-2 órát tervezzek be, mert 1 óra forgalomban töltött oktatás alatt nem lehet még lejárni sem, nemhogy begyakorolni a 4 vizsgakört. Ha maga a motor kezelése nem okoz gondot, akkor is javasolt ez.
Ha minden jól megy, kb 2-2,5 hét múlva mehetek vizsgára is. Amennyiben ez összejön, április utolsó, amúgy hosszúhétvégéjén már lesz jogsim.
Laci!

Ha gondolod, veszek neked ilyen izzókat amivel én is megcsináltam és elpostázom a 6 dbot. a posta kb 250ft. az izzók darabja 280.

Aztán majd ha összefutunk rendezzük ,nem egy nagy tétel.

Meg persze ha vkinek még kell simán viszek/küldök ,csak szóljon.
Jól néz ki a gép!
1.7w os a gyári.
Mint az autók helyzetjelzője.

6 db kell, mert az indexnél polaritást vált tápfesz. Ezt a led csak egyik irányba tudná lekövetni,szoval azt hagytam rendes izzóval.

A lényeg h ne koncenrált fényűt, hanem szórt fényűt kérj.
ha beszereled csak egyik irányba fog világítani.
Bedugdosod és ha valamelyik nem világít megfordítod.
Ennyi ;)

Sopronban a carpointban tuti segítenek,vagy akár Kántor is ;)

én 280 ért vettem dbját.

Ha nem jönne össze ilyen is jó bele ;)
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Oké,köszi,nem mostanában veszek,mert le akarom fújni a felniket bronzra utána rakom rá és lelakkozom a felnicsíkkal eggyütJa és ha már le lesznek véve róla a gumik akkor azokat is cserélni kell mert a mostaniak már nem valami tutik.Elég sokat kell rá költenem.Jövő héten műszaki aztán megy szervízre(olaj gyertya stb)és majd csak utána.Ja meg ledes lámpát is akarok rá.De síma felnicsíkot nem akarok az nagyon slampos.Amúgy ilyen standard most:
Én is gondolkodok felnicsíkon!Nagyon meggyőzőek a képek is és közel is van.Szerintem rendelni fogok ciberére :)

10.-e után gurulás gyerekek ne feledkezzetek meg róla! :)