Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is tőle rendeltem anno az RS-re.Most a Ciberére,és személyesen el is mentem érte.Annak ellenére,hogy ingyen postázta volna.Fényvisszaverős,Hondát csináltattam(a csíkok közt ez van feliratban).Ha majd lesz rá időm,lefotózom
Üdv!

http://felnicsikok.hu/

3000 Ft volt a szett, a rendeléshez szükséges információkat pedig megtalálod az oldalon. Ha megvan, várjuk a képeket!
Akkor éppen nem volt xd
Úgy vélem nincs aki ráülljön? Mármint a gépsárkányra.......
Hát ha valaki ráült volna nem esett volna le :D
Le volt véve mert légszűrőt cseréltem stb. Aztán mikor végeztem visszaraktam, de nem pattintottam be, mert mondom majd belerakom a forgalmit. Aztán bementem, megfürödtem, a forgalmit elfelejtettem meg a nem bepattintott ülést is XD És valahol leesett...
A felnicsíkot hol vetted?Nekem is kéne a vtr-re.
Abszolút király! :)
Na ez olyan k*rvajó kép lett, hogy meg kell osztanom.
Apropó!Tudnátok képet küldeni hogy a műszerfalba milyen izzók kellenek?
Asszonyostól?
Azt hogy?
Köszönöm mindenkinek. :)
Sziasztok!

Tud valaki eladó hátsóülést? sikeresen elhagytam :(
GRAT neked is! :)
A fene vigye.Akkor ez nem lenne olcsó,ha gyáriból kellene megvennem.
HÁTHÁLLELUJA! Gratulálok!
Hali,
nekem ez ilyen volt alapból !(lehet azért mert ez 2010 gyártású)
Na gratula legalább túl vagy az unalmas részen,modjuk a rutin se valami izgalom de még mindig jobb mint a gépen pötyögni.Nekem autóra kellene lerakni a jogsit de semmi kedvem meg pénzem (még)hogy elkezdjem.
Ma voltam Hondánál,Csabán szervízen,én motul 7100-as olajat vettem bele,azon kívül nem kellett cserélni semmit.Az olajtól viszont érezhetően jobb lett,kicsit dinamikusabb a motor és a váltó is finobban kapcsol.Igaz nem volt olcsó de szerintem megérte.
Siker! Megvan a kreszvizsgám. Csütörtökön megyek gyakorlati "oktatásra".
HÉÉÉ!Hogyan varázsoltad fehérré az index búrát?Mert ha jól l átom talán még a gyári?
Ápr.3?A rosseb egye meg a felügyeletet!Hja!Május 10 banyek!1 nappal a szüli napom előtt,és majd utána jön csak a forgalmi.Mire vége a szezonnak,lesz is jogsim?!
Neked is köszönöm!