hali nektek mennyi km után nyulott meg a gyári láncotok? mármint mennyi km után kellet elöször feszitenetek rajta. Csak kiváncsiságból kérdezem. NEkem 250-es cbr-em van 2011-es és most 3840km van benne még eddig nem nyult meg szerencsére , lekopogom
Persze hogy jó a hangja élőben is. Szerintem egy videó úgysem 100%-osan adja vissza a hangját, szóval élőben jobb. Én szerettem, miután felkerült csak azt bántam, hogy miért nem elébb cseréltem le a gyárit.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nehéz így dönteni sport dob kapcsán, hogy csak videókat látok van fent iss sportmotor.hu-n egy video "Új sakál dobbal a kis CBR" nekem bejön ;) Csak nem tudom mekkora hangja lehet élőben mert a nyomós okom a spoprt dob iránt hogy nem hallanak az autósok normálisan.
tehát kell valami ötlet...
Nem kell. A láncszett cserénél kellett kivennem. Flex-szel levágtuk a gyári láncot, lelazítottuk az állítócsavarokat, kihúztuk a hátsó tengelyt, és már kint is volt a kerék.
Azért jó hangja van..Az enyémen még a gyári van de csak 7 ezernél lehet meghallani hogy megyek.
Én is tervezek rá sport dobot de azt se tudom honnan lehetne beszerezni és milyet érdemes venni rá
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a hátsó kereket ki szeretném szedni akkor a féknyerget le kell e szedni hozzá? Esetleg aki már csinált ilyet az megoszthatná a tapasztalatait.
Köszi előre is!
Üdv tegnap meglett hegesztve a fejidom a cbr-en.A lényeg hogy azt hittem nem nagy kunszt levenni azonban tévedtem mert kibaszott szar volt levenni.Mindegy sikerült megheggeszteni és amikor indultam haza a motorral észrevettem hogy nem világít a forulatszám mutató világítása.Pedig csak 1 csatlakozót huztunk szét meg az irányjelzőket.Valószínű hogy valami érintkezési hiba lehet mert egyszer bevillant menet közben meg a szétszerelés előtt semmi baja nem volt, a műszerfalhoz hozzá se nbyúltunk.A kérdésem az lenne hogy akkor most megint szét kéne bontani az egész fejidomot?Mert ahhoz semmi kedvem.
Én haza hoztam és rá másfél hétre Felmentem vele Pestre és vissza Sopronkőhidára!Felejthetetlen élmény a 140-et is sikerült kihozni belőle pályán,igaz nem is kínoztam csak amíg el nem érte a óra a 140-et.
Nagyon jó kis állapotban lévő gép!Annó jó sok évvel ezelőtt én is egy Repsol festésű 125-ösre ültem rá próbából egy motorkereskedésben.
De soha nem gondoltam volna hogy ilyen motorom lesz :D
http://www.kepesmotor.hu/motor...