Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen! Tetszett na de 980ezerért?
É gyönyörű vágott szeme van! És uj mintái. Motorban nem hiszem h erősödött volna.
köszönöm a segítséget
Szombaton lenne kedve valakinek gurulni 1et? Jó lenne ha jó pár 25ös összejönne de persze jöhetnének a nagyok is
Mondjuk indulás Győrből
kismocsok:
pont ma cseréltem a lánc szettet és 9000 be állt meg a két kerék meg az erősített lánc. A többiben sajna nem tudok segíteni.
Sopronban a pláza lábánál lévő benzinkúton viszont a W-power benzint nem ajánlom.Legközelebb megpróbálom a Racinget.
Amúgy nekem is csak a második rovátkánál tartja az alapjáratot rendesen meg talán másfélnél.Amíg nem éri el és sietek szivatón van.Bár nekem hosszú 7km-es szakasz van lámpa nélkül be sopronban így ha kiérek a főútra leveszem mert mire beérek addigra felmelegszik és nincs gond.
Tegnap láttam egy újszériás CBF-125öt.Tényleg nagyítottak a 2011-es modelleken mert a régi cbf igencsak kicsi volt.
Látta már valaki az új 125-ös CBR-t?
hali látom leáll a motorod. Ja én ujonnan vettem azaz 0 kilométerrel a 250-es cbr-t és ujkora ota leállt első hidegínditásnál , mindegy hogy -20 vagy +30 fok volt. A V-power 100-as benzinnel meg soha nem állt még le ugyse hogy levolt jegesedve a tankom kb - 15 fokba elsőre indult és le sem állt. Aztán idán hogy elöszedtem a gépet mivel már nagyon drága a benzin így áttértem a Lukoil-os benzinre sima 95-ös már kétszer tankoltam bele ezt de nem állt töle le lehet még van a 100-as benzinböl is kicsi mert mindig félig volt a tank mikor tankoltam rá. most már következő tankolásnál valószinű nem lesz már benne 100-as benzin maradék és akkor majd elvállik. Mert az tuti hogy a sima shell 95-östöl leáll nekem azt nem csipázza a gépem
Néhány hozzászólással előbb leírtam a műszerfal izzócserét, ha az a gond, azt nem bonyolult szétkapni.
Amíg rendesen be nem melegszik, nekem is leáll, egyszerűen nem tartja az alapjáratot. Hamarosan viszem a 16000-es szervizre, és akkor jelezni fogom a problémát, remélem, tudnak rá okosat mondani. Egyébként a gyertyára gyanaxom, mert a 8000-es gyertyacsere óta csinálja. De csak akkor, ha hűvösebb van, 8-10 fok. F*sza melegben nem áll meg. Viszont motoros_srác21 CBR250-ese is ugyanezt csinálja, erre tankolt bele 100-as benzint, és megoldódott a probléma, azóta nem áll le neki. Szóval még azt is meg lehet próbálni.
Üdv a szervizben érdeklődtem Győrben ők MOTUL 5100 at raknak minden Hondába. ÉN vettem 1db ilyen ,Győrben vitt olajat is raknak a gépbe és nekem még garis szóval szervizbe kell vinnem :)
olyan kérdésem lenne, hogy most műszaki vizsgázik majd a motorom milyen gumit ajánlotok, ki milyet használ? olaj is érdekelne, és nézelődtem már de sok félét találtam márkát a láncszett mennyibe fog fájni kb?$
Hello látom te már többször szerelted a géped.Nekem az a gondom h múlt héten le lett bontva az a fejidom mert el volt törve/repedve.Lényeg hogy a fejidomrész a lámpábval eggyütt le lett szedve de a müszerfal maradt a helyén.Csak 1 csatlakozót szedtünk le meg az irányjelzőket,viszont amikor össze lett rakva és elindultam haza akkor vettem észre hogy a müszerfalnál a fordulatszámmérő háttérvilágítása nem müködik.Kérdésem az lenne hogy akkor megint szét kell bontani az egész elejét?Mert az kurva szar.
A másik kérdésem hogy milyan olajat használsz mert nekem most kéne vinnem 16ezres szervízre.
ja rákerestem még tegnap nem rossz.lehet hogy érdekel sajna most nincs rá many.
És a benzincsap?
köszi szépen :)
1.A tank és a kormány közötti fekete műanyag elemet leveszed (4 db kereszthornyú csavar).
2. A hátsó ülést lekapod, belekukucskálsz az óriási csomagtartóba. Ott találsz egy imbuszcsavart ami a tank felé néz, azt kitekered imbuszkulcsal. Így már leveheted az "első" ülést is.
3. A tankot fogó csavarokat is kitekered, kormány felől kettő, ülés felől nem tudom mert nekem 2008 utáni volt, az meg felnyithatós. Adja magát. Csövekre figyelj a tank leemelésénél!
4. Rácsodálkozol a nagy, fekete légszűrőház fedélre, majd az őt fogó pár fekete csavart kitekered, és a fedelet leveszed. Régi szűrő ki és új mehet bele!
5. Fordított sorrendbe vissza az egész.
Sok sikert!
A cseréhez mit kell lebontani ?
A tank alatt ugy nagyjából :)
Nekem mindig addig megy fel szerintem normális sose volt vele gond.

Hol van a légszűrő a cbr-en ? nem találom sehol
Ma nekem is addig ment fel,nem tovább.Korábban valaki azt írta itt,hogy ez normális.Viszont ma többször is leállt alattam a kicsike....Van benne 300 kilométer.Ilyesztő....
Üdv!

Az normális ha 19 fokban csak a bekarikázott vonalig melegszik be a moci? Gondolom normál esetben a következő(vastagabb) vonalig kellene ?!
Hali!

Youtube-ono van fen csoomó felvétel, keress rá h md 80.Amúgy tapasztalatom alapján, az autók rendszáma és a táblák is jól leolvashatók! http://youtu.be/8XOA-mEObzw de azért itt egy videó!a rázkódás csak attól függ, hogy hová teszed.
Üdv,milyen minőségű felvételt csinál?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125_r-5609817

Elad
és sötétített plexit honnan lehetne beszerezni?
Az enyémen már FINSTER duruzsol.Álmomban nem gondoltam,hogy ilyen szép hangja lehet egy 1 hengeresnek