Hali Ma volltam megnézni a gépcsodát,hááááát,megfogott.220Km van benne,nem gyengén patika állapotú.Nem volt egy jó ideje beindítva,az akksi kicsit meg is vollt nyekkenve.Nem is röffent be a kicsike sajnos.Egy 2 családos anyukának lett véve,de jöttek a gyerekek,és nem lett motorozás a vége.El lett téve mint a befőtt.Egyet kettőt pöffent,de mint Csipkerózsika,úgy alukált tovább sajna. Még vannak papír gondjaim,de nem kicsit várom,hogy haza hozhassam már.Hitel felvesz,motor hazahoz,hogy idézzek.
Hali, nem nekem még a gyári gyertya van benne 3500km van benne egyiknap -8 is elsőre elindult és nem szokott megállni (enyém 2010es injektoros) .Én is úgy tudom hogy a két blokk ugyan az csak a karbi és az injektor a kettő közti különbség.
Üdv! A blokk ugyanaz, csak a karbi helyére egy injektor került. Fogyasztásban lehet egy kis különbség, de szerintem nem jelentős, talán 10% lehet. Persze így bonyolultabb az elektronika (computer), de a japánoknál ez nem lehet probléma forrása. Az enyém tavaly ősszel 5-6 fokban már meg szokott állni (hidegen), mert nem tartja az alapjáratot. De szerintem csak a gyertya, mert a 8000-es csere után kezdte el. A szezon elején viszem 16000-es szervizre, majd akkor megnézetem. Másnak is csinálta már?
Szia.
Az általam kinézett motor,egy Repsol festéses gép,2007/10 es.A manusz állítása szerint,karburátoros,nem injektoros.Ennek speciel még örülök is.Valahogy az injektoros dolgokkal nekem nem pozitív a tapasztalatom.Ugyanakkor,kicsit bánom ismert azért mégsem egy korszerűbb motorja van.Tudom jól,hogy a mai napig sok gépet raknak össze karbival,de na Esetleg a motorban lehet különbség?Max a fogyasztásban vehető ekkora teljesítménynél észre kis más-ság.Gondolom én!?
hali,megjött az emelőm amit vettem (9k ft) alkalmi vétel méretben nem voltam biztos de jó lett kicsit ferdén áll még ,de majd még kicsit álltok rajta .1-2 kép róla ( http://motorgumizala.hu itt vettem jelenleg nem jó a honlap valamiért )
Hali! Ha minden jól megy,veszek egy 2007es CBR 25öt.De ez még a jövő zenéje.Tudnál.tudnátok nekem vélemény,tapasztalatokat mondani?!Hideget meleget várok.Azt tudom,hogy nem egy erőgép,de nekem nem is erre kell,hanem napi használatra.Robogót sosem szerettem,inkább efféle motorban gondolkodom.(bár 2t buzi vagyok)Az utcai suhanás sosem volt a világom,meg ki is nőttem belőle.
Köszi ha megosztotok velem némi infót...
Nincs Cbr-em, de én egy gyári nagytestű 50-es robogóról ültem át, és eleinte nagy mosoly csalt az arcomra a 15 paci :)
idővel ki lehet tapasztalni a határokat... de kezdésnek tuti jó...
kényelmesség meg szerintem egyénfüggő... nekem pl. nem zsibbadt a seggem a kis R125-ön 300km után! :)
de ebben a hondások Tuti tudnak tapasztalatokat adni
Kérdésem lenne ezzel a járgánnyal kapcsolatban!
Milyen kényelmes motorozni vele hosszabb távon?
A gyorsulása meglepő egy 50ccm-es motor után?
Köszönöm a válaszokat!
Unoka öcsémé a verda, csak segítek neki.2005 ös szervizkönyv mindene megvan.Honda Megamotors nál vette az első tulaj(pécs) és utána került unokaöcsémhez.18ezer km van benne, soha semmi baja nem volt, most kapott nem rég új gumit.Suliba járt vele, meg gyakorlatra.Faluban élünk, de ha focizni jött, akkor simsonnal tette.Szóval meg van becsülve, szép fekete.garázsban tartja de most vettek egy Hornetet.nem tudom hol hirdeti, mert most síelni vannak, de ha továbbra is érdekel, akkor mondom neki, én egyenlőre ennyit tudok róla mondani:)Ja, és törve,elesve, eldőlve sose volt!2 személyezve se, mer csak most vihetne vele 2 személyt.Ennyi hirtelen, de írj, és ha tudom rá a választ, akkor mondom!:) 380 ba hirdeti, gondolom kicsi alku belefér.Műszakin most volt.mármint nyáron.Nem ez a fekete fehér kombináció, hanem fekete szürkés, az a tipikus Hondás:)
Ha láttok tudtok 125-öst kékben szóljatok mert a párom is nagyon oda van érte!
Köszi
Az általam kinézett motor,egy Repsol festéses gép,2007/10 es.A manusz állítása szerint,karburátoros,nem injektoros.Ennek speciel még örülök is.Valahogy az injektoros dolgokkal nekem nem pozitív a tapasztalatom.Ugyanakkor,kicsit bánom ismert azért mégsem egy korszerűbb motorja van.Tudom jól,hogy a mai napig sok gépet raknak össze karbival,de na Esetleg a motorban lehet különbség?Max a fogyasztásban vehető ekkora teljesítménynél észre kis más-ság.Gondolom én!?
Köszi ha megosztotok velem némi infót...
Meg tudnátok nekem mondani, hogy állítható-e az ülésmagasság és, ha igen akkor hol? Előre is köszi!
idővel ki lehet tapasztalni a határokat... de kezdésnek tuti jó...
kényelmesség meg szerintem egyénfüggő... nekem pl. nem zsibbadt a seggem a kis R125-ön 300km után! :)
de ebben a hondások Tuti tudnak tapasztalatokat adni
Kérdésem lenne ezzel a járgánnyal kapcsolatban!
Milyen kényelmes motorozni vele hosszabb távon?
A gyorsulása meglepő egy 50ccm-es motor után?
Köszönöm a válaszokat!
Unoka öcsémé a verda, csak segítek neki.2005 ös szervizkönyv mindene megvan.Honda Megamotors nál vette az első tulaj(pécs) és utána került unokaöcsémhez.18ezer km van benne, soha semmi baja nem volt, most kapott nem rég új gumit.Suliba járt vele, meg gyakorlatra.Faluban élünk, de ha focizni jött, akkor simsonnal tette.Szóval meg van becsülve, szép fekete.garázsban tartja de most vettek egy Hornetet.nem tudom hol hirdeti, mert most síelni vannak, de ha továbbra is érdekel, akkor mondom neki, én egyenlőre ennyit tudok róla mondani:)Ja, és törve,elesve, eldőlve sose volt!2 személyezve se, mer csak most vihetne vele 2 személyt.Ennyi hirtelen, de írj, és ha tudom rá a választ, akkor mondom!:) 380 ba hirdeti, gondolom kicsi alku belefér.Műszakin most volt.mármint nyáron.Nem ez a fekete fehér kombináció, hanem fekete szürkés, az a tipikus Hondás:)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_cbr_125
-5315508
Bár szerintem mindkét gumi fordítva van rá felszerelve.
Vagy ez:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_cbr_125-5452374
Ez is nagyon szép:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_cbr_125-5439
118
Tudnál mondani róla egy kis információt?vagy linket hogy hol hirdeted?
Lenne egy 2005 ös cbr 125 eladó ha valakit érdekel!Írjatok nyugodtan.