Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos. Ehhez elég nehéz bármit is hozzátenni. :( Szerintem itt semmilyen emelő nem igazán férne el, már csak ezért sem. mert az emelőre feltett motor kormánya egyenesen állna, az meg itt így nem nagyon férne el.
Mit javasoltok?
Üdvözlök mindenkit!

A kérdésem az lenne, hogy 2006-os CBR 125 szervizdoksit honnan lehetne letölteni, természetesen regisztráció nélkül, és "free" .
Vagy ha esetleg valaki el tudná küldeni privátban..........

Előre is köszönök mindent!
Viszont ez meg hátrafelé nem nyúlik túl a motoron. Azt is lehet vele csinálni, hogy a hátulját rakod a fal felé, csak ki kell tapasztalni, hogy honnan kell elindítani a műveletet vele, hogy ne érjen hozzá a falhoz.
oooo, akkor nekem ez nem praktikus , sajnos nekem igen kicsi ahely....
Megtörtént az összeszerelés. Kb 2 perc a kicsomagolással együtt. :)

Teljesen korrekt. Egy hátránya van a kerekes változatokkal szemben, hogy itt a motort kell hátrafelé húzni kb 40 cm-t. Így ha pl. egy fallal szemben szeretném tárolás céljából felrakni erre a motort, akkor a faltól eltávolodik, míg a kerekes változatnál a motor helyben maradhatna és az emelő gördül be alá.
Akit ez nem zavar, annak hajrá. A célnak teljesen megfelel és nagyon masszív.
Sziasztok!
Tavaly vásároltam a CBR-em,(injektoros) 4200km van benne jelenleg. Hosszabb távnál ha üresben odahúzom hirtelen 8-9 ezerig, akkor ilyen magas hangot hallok talán. Mi lehet az, nem tudjátok?
Voltam 4ezres szervizen, mindent jónak találtak.

Köszönöm a Választ!
"nem lyukas a kosár amiről beszélsz"=NEM BUTASÁG AMIT MONDASZ!Ez csak egy afforizma volt.Csak még mindig nem jutottam el addig hogy rá kukkantsak,ma is ment a gyilok a crosspályán............
engem is érdekel,mert ha jo akkor egy ilyenre benevezek én is :)
Sikerült megvennem már ma. Este össze is szerelem. :)
Szeretném megkérdezni,hogy egy vagy kétemberes-e ez a mutatvány, fel letenni? Mert irtam nekik.

250mm - 360 mm
Ez jo a kicsihez?

üdv
Köszi
Funny
RobRoy333,

Köszönöm az infót. Hétfőn megyek megvenni. 5090 Ft most akciósan. :)
Ja, az a MOTO-DETAIL, krómozott.
De ezt is megnézheted:
http://bazismotor.eu/index.php...

Nekem ilyen van, 4600 körül volt amikor vettem, de most is jó árban van, mert sok helyen 9000 körül árulják. A kerekest könnyebb használni, de ez sem rossz. A motor mögé állva simán egyedül feltehető rá, levenni pedig a motor mellé állva célszerű, de az is egyemberes.
Nem úgy értem, hogy lyukas, mert ez esetben menne, hanem konkáv szögben van meghajolva a cső, így elzárva a levegőt, és vákum keletkezik a tankban. Ha ez van egyenesítsd ki, és óvatosan tedd vissza a tankot.
Remélem megoldódik majd a gondod valahogy!
Oksa akkor 11 Omv kút Kapuvár és irány Illmitz. Minden esetre a tel számom: 20/495-55-90

Már csak legyen jó idő
üdv! ez a cég email címe(lent) , van honlap is de az nem jó ,am 8500ft volt postával !
(motorgumizala@gmail.com )
Elnézést a kezelési könyvben olvastam a shell Advance VSX 10w-40
szintetikus olajat.
Bár csak erre felé is lennének ily vállalkozó kedvű fiatalok.......
Ez hál'istennek karbis.Azt akartam.Minden jel erre utal,de majd valahogy.........
Nem lyukas a kosár amiről beszélsz,de még nem volt időm rákukkantani sajna.
Nagyon szívesen mennék körbe a tavon ha még páran csatlakoznak majd hozzánk szerintem el lehet menni.
De vissza térve sajna eléggé hóvége van és nem nagyon tudok hosszú távra menni :(
De ilmitz "meghódítását" a ciberékkel teljes váll szélességgel támogatom!
Még valami!Szeretném ha a reggel kilencet át tennénk 11-re mert reggel még van egy kis dolgom.
CBRpower!

A motoremelőt hol vetted és mennyiért?
Tévedes mert nem doban van hanem a dob elött ha nezed a csovet ahogyan jon ki a hengerbol alul kiszelesedik ott van a katalizator
Csatlakoznék én is szívesen hozzátok, de még nekem is folyamatban van a jogsi megszerzése.
Remélem, a jövőben is lesznek hasonló lehetőségek és akkor veletek tudok tartani. :)