Nos. Ehhez elég nehéz bármit is hozzátenni. :( Szerintem itt semmilyen emelő nem igazán férne el, már csak ezért sem. mert az emelőre feltett motor kormánya egyenesen állna, az meg itt így nem nagyon férne el.
A kérdésem az lenne, hogy 2006-os CBR 125 szervizdoksit honnan lehetne letölteni, természetesen regisztráció nélkül, és "free" .
Vagy ha esetleg valaki el tudná küldeni privátban..........
Viszont ez meg hátrafelé nem nyúlik túl a motoron. Azt is lehet vele csinálni, hogy a hátulját rakod a fal felé, csak ki kell tapasztalni, hogy honnan kell elindítani a műveletet vele, hogy ne érjen hozzá a falhoz.
Megtörtént az összeszerelés. Kb 2 perc a kicsomagolással együtt. :)
Teljesen korrekt. Egy hátránya van a kerekes változatokkal szemben, hogy itt a motort kell hátrafelé húzni kb 40 cm-t. Így ha pl. egy fallal szemben szeretném tárolás céljából felrakni erre a motort, akkor a faltól eltávolodik, míg a kerekes változatnál a motor helyben maradhatna és az emelő gördül be alá.
Akit ez nem zavar, annak hajrá. A célnak teljesen megfelel és nagyon masszív.
Sziasztok!
Tavaly vásároltam a CBR-em,(injektoros) 4200km van benne jelenleg. Hosszabb távnál ha üresben odahúzom hirtelen 8-9 ezerig, akkor ilyen magas hangot hallok talán. Mi lehet az, nem tudjátok?
Voltam 4ezres szervizen, mindent jónak találtak.
"nem lyukas a kosár amiről beszélsz"=NEM BUTASÁG AMIT MONDASZ!Ez csak egy afforizma volt.Csak még mindig nem jutottam el addig hogy rá kukkantsak,ma is ment a gyilok a crosspályán............
Nekem ilyen van, 4600 körül volt amikor vettem, de most is jó árban van, mert sok helyen 9000 körül árulják. A kerekest könnyebb használni, de ez sem rossz. A motor mögé állva simán egyedül feltehető rá, levenni pedig a motor mellé állva célszerű, de az is egyemberes.
Nem úgy értem, hogy lyukas, mert ez esetben menne, hanem konkáv szögben van meghajolva a cső, így elzárva a levegőt, és vákum keletkezik a tankban. Ha ez van egyenesítsd ki, és óvatosan tedd vissza a tankot.
Remélem megoldódik majd a gondod valahogy!
Nagyon szívesen mennék körbe a tavon ha még páran csatlakoznak majd hozzánk szerintem el lehet menni.
De vissza térve sajna eléggé hóvége van és nem nagyon tudok hosszú távra menni :(
De ilmitz "meghódítását" a ciberékkel teljes váll szélességgel támogatom!
Még valami!Szeretném ha a reggel kilencet át tennénk 11-re mert reggel még van egy kis dolgom.
Csatlakoznék én is szívesen hozzátok, de még nekem is folyamatban van a jogsi megszerzése.
Remélem, a jövőben is lesznek hasonló lehetőségek és akkor veletek tudok tartani. :)
A kérdésem az lenne, hogy 2006-os CBR 125 szervizdoksit honnan lehetne letölteni, természetesen regisztráció nélkül, és "free" .
Vagy ha esetleg valaki el tudná küldeni privátban..........
Előre is köszönök mindent!
Teljesen korrekt. Egy hátránya van a kerekes változatokkal szemben, hogy itt a motort kell hátrafelé húzni kb 40 cm-t. Így ha pl. egy fallal szemben szeretném tárolás céljából felrakni erre a motort, akkor a faltól eltávolodik, míg a kerekes változatnál a motor helyben maradhatna és az emelő gördül be alá.
Akit ez nem zavar, annak hajrá. A célnak teljesen megfelel és nagyon masszív.
Tavaly vásároltam a CBR-em,(injektoros) 4200km van benne jelenleg. Hosszabb távnál ha üresben odahúzom hirtelen 8-9 ezerig, akkor ilyen magas hangot hallok talán. Mi lehet az, nem tudjátok?
Voltam 4ezres szervizen, mindent jónak találtak.
Köszönöm a Választ!
250mm - 360 mm
Ez jo a kicsihez?
üdv
Köszi
Funny
Köszönöm az infót. Hétfőn megyek megvenni. 5090 Ft most akciósan. :)
http://bazismotor.eu/index.php...
Nekem ilyen van, 4600 körül volt amikor vettem, de most is jó árban van, mert sok helyen 9000 körül árulják. A kerekest könnyebb használni, de ez sem rossz. A motor mögé állva simán egyedül feltehető rá, levenni pedig a motor mellé állva célszerű, de az is egyemberes.
Remélem megoldódik majd a gondod valahogy!
Már csak legyen jó idő
(motorgumizala@gmail.com )
szintetikus olajat.
De vissza térve sajna eléggé hóvége van és nem nagyon tudok hosszú távra menni :(
De ilmitz "meghódítását" a ciberékkel teljes váll szélességgel támogatom!
Még valami!Szeretném ha a reggel kilencet át tennénk 11-re mert reggel még van egy kis dolgom.
A motoremelőt hol vetted és mennyiért?
Remélem, a jövőben is lesznek hasonló lehetőségek és akkor veletek tudok tartani. :)