Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gsx-r el annyi bajom van hogy ronda és magyarországon divatmotor amerikába meg olyan mint itt nálunk a simson meg a babetta lehet van rá okuk :D
ez egy pöppet erős volt...
Igen ott beválik ez tény. Motornál meg várjuk a vállakozó szelleműeket.
Haverom GSXR 600án kivágták a középdobot, katalizátor meg ilyesfélék a szondával együtt volt benne, és semmi baja sem lett, sőt, erősebb lett tőle, egy másik haverom 1000es GSXR-en csinálta.
előferdül
egyébként felvettelek msn-re.
Igen az akart lenni elírtam...Pedig már 1,5 éve tankolom .
amióta megvan csak a 99est rakom bele. Tényleg jobban szereti mint a sima 95öst.
annak Mol Evo Neo Benzin a becsületes neve, jól tudom? Na majd jövőre olyat kap :)
Ma megyek haza pestre, ha hazaértem felveszlek msn-re, de én tényleg nagyon ritkán vagyok rajta, utoljára, szerintem 2 hónapja néztem fel. sztiki@hotmail.com az én címem.
Mellesleg az én karácsonyi ajándékom egy teli tank mol v-power volt azt szereti a kicsike.
Esetleg msn-ed van? Ha van, megköszönném ha felvennél az adatlapomon megtalálod. Köszi.
én is toltam ma (is ) egy jó 100km-es túrát. Baromi jó volt, teljesen száraz úttal, nagyon enyhe szél és napsütés. Így karácsony tájékán azért kissé necces
Kissé sajnos későn indultam vissza, már bőven sötét volt, meg esett rendesen a hőmérséklet is, de azért jót mentem. Holnap már megyek haza, hétfőtől meg munka, motorozás már csak jövőre lesz.
Jah, és a kis játékszer ma kapott karácsonyi ajándéknak egy teli tank Shell V-Powert. Holnap ugyanezt fogja kapni az autóm is, az már kicsit jobban fog fájni...
van visszajelző óra amúgy de msn en felveszel képet is mutatok
oppá...bocsi..nem ide akartam irni
csak azért kérdeztem mert halottam hogy van valami rendelet hogy motorn csak 1 éghet. ez ugyanolyan minthogy folyton kell égni a tompítottank 03 óta szem ezért is ég kulcsfordításra a tompított minden motoron
helló! azt szeretném megkérdezni, hogy a macskalámpás nsr-en van-e benzinszint jelző ,vagy lámpa?
Ilyen gondjaid vannak? Én még a rendszámért küzdök... Nem szól, nekem (meg Kiskaldinak) 6000k xenon van mindkettő izzóba ha ezért meg a rendszámért nem szólnak hidd el ezért nem fognak!
semmit...
Szaisztok 09 es cbr 125 ösöm van és az érdekelne engem hogy mi szól a rendőr ahoz hogyha reflektorba odakötöm mellé a tompítottat is. (mert ugye gyárilag kölön és vagy tompított vagy refi) válaszoljatok lécci msn en vagy :D (krisy@100.hu)
Gondoltam rád, felhívtam minden motorost aki benne volt a telefonomba, de a Te számod megint eltünt...
Szólhattál volna, ma én is Vácon csesztem az emberek idegeit :)
Bánhatja aki nem motorozott ma, én elmentem egy kis túrára.
De jó neked nálunk ez a k.szot eső esett amikor csak lehetett... Majd holnap ha nem esik akkor megmozgatom a kicsikét
ahogy terveztem, ma gurulós napom volt. Kissé vizes volt az út, de mivel igen meleg volt, ez nem volt zavaró. Aztán beszereltem a km-óra spirált és a "kuplung-bizbaszt" is, immáron végre látom mennyivel megyek . Gyorsforgalmi úton még éppen nem büntetnének meg, óra szerint 120km/h-t tudtam kihozni belőle, tökig pörgetve és teljesen ráhasalva. Számolva a 80 pár kilómmal és a mai erős oldalszéllel ez szerintem köbö elfogadható.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Úgy néz ki az időfelelős kellemes motorozóidővel fog minket meglepni, holnap állítólag 20 fok körüli csúcshőmérsékletre számíthatunk.
(ez persze korántsem normális december vége felé, de hogy holnap egész nap motoron leszek, az is biztos )
Boldog Karácsonyt a CBR tulajoknak is!