Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ilyen, és szerintem mindenkinek, és lehet, hogy direkt, hogy amikor már koppon lent van, az lenne a tartalék rajta, és irány tankolni.
detto ugyanez a helyzet
az enyémmel is ez a baj. mikor negyedet mutat még félig van. és mikor már nem mozdul ki akkor tudom, hogy még van benne egy jó 2-2.5 liter. majd 1x ha nagyon ráérek és légszűrőt takarítok kiszedem a jelzőt és hajlítok az úszóján 1 picit
sebaj, ez legyen a legnagyobb gond rajta
Nincsen? Akkor marad a matek :DDD
Szia egyébként ez cbr betegég hogy nem mér rendesen
kis cbr-en nincs
Nullázd a napi számlálót :D
az lehet, de mondjuk nekem igy is jóó egy kis matek meg elvileg mutatja, csak rosszul
De biztos drágább mint az érzékelő ami elszállt :DDD.
nekem bejönne, egyedi lenne legalább
Vegyél rá egy szép átlátszó tankot
nekem meg az üzemanyagjelzőm nem jó de már megszoktam, számolgatnom kell
de jó neked az én picikém otthon árválkodik
Hali. Vettem egy CBR-t és nem működik rajta a hőfokmérő. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ennek az oka?
Értem én, de a tank és a váz közt csak kb 2 centiméter a távolság,nemfér közé a kezem,hogy lehúzzam a csöveket!
Jobbulást!
jól kezdődik ez a hónap

mentem ma normálisan 50-el a külső sávba a főúton, erre a belső sávból akart a faszkalap nő jobbra bekanyarodni és elbaszott

most komolyan a mai világba már bárki megszerezheti a jogsit? és ilyenek miatt az idén már tuti nemtudok motorra ülni
a vákumos benzincsapról leszedted azt a 2 fekete csövet?
mert ha azt is leszedted meg széthúztad azt a csatit ami ott van a benzincsövek mellett akkor megemeled és megfogod azt a 2 szürke csövet és meghúzod felfelé pár centit. csak nehogy összekeverd a csöveket, mert akkor vége a dalnak. volt itt olyan aki ez miatt nem 1x tolta hazáig a motort
Pedig 8ezer km van a vasban és ráférne 1 szűrő tisztítás.Várok valami okos ötletet. Előre is köszi!
kiskaldi! Lebontottam mindent amit írtál de kb2 centimétert tudtam megemelni a tankot, képtelenség a kezemnek oda beférni,hogy lekössem a csöveket. De ha sikerülne is levenni, az kú...va isten,hogy nem tudnám őket vissza dugni!
abba segítsen valaki hogy egyszer egyszer a fordulatszámerő viszaszokik ez mitol lehet?
yuhejj93@freemail.hu ird meg mi a kerdeesed
sz.schliemann@freemail.hu
ired meg msn cimed