az enyémmel is ez a baj. mikor negyedet mutat még félig van. és mikor már nem mozdul ki akkor tudom, hogy még van benne egy jó 2-2.5 liter. majd 1x ha nagyon ráérek és légszűrőt takarítok kiszedem a jelzőt és hajlítok az úszóján 1 picit
a vákumos benzincsapról leszedted azt a 2 fekete csövet?
mert ha azt is leszedted meg széthúztad azt a csatit ami ott van a benzincsövek mellett akkor megemeled és megfogod azt a 2 szürke csövet és meghúzod felfelé pár centit. csak nehogy összekeverd a csöveket, mert akkor vége a dalnak. volt itt olyan aki ez miatt nem 1x tolta hazáig a motort
kiskaldi! Lebontottam mindent amit írtál de kb2 centimétert tudtam megemelni a tankot, képtelenség a kezemnek oda beférni,hogy lekössem a csöveket. De ha sikerülne is levenni, az kú...va isten,hogy nem tudnám őket vissza dugni!
mentem ma normálisan 50-el a külső sávba a főúton, erre a belső sávból akart a faszkalap nő jobbra bekanyarodni és elbaszott
most komolyan a mai világba már bárki megszerezheti a jogsit? és ilyenek miatt az idén már tuti nemtudok motorra ülni
mert ha azt is leszedted meg széthúztad azt a csatit ami ott van a benzincsövek mellett akkor megemeled és megfogod azt a 2 szürke csövet és meghúzod felfelé pár centit. csak nehogy összekeverd a csöveket, mert akkor vége a dalnak. volt itt olyan aki ez miatt nem 1x tolta hazáig a motort