Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?mikori? elég combos hátsó guminak tűnik! de gondolom ez csak a látszat
Honda CBR 125 RR
CsabikaCBR gyeremár MSNre lécci ha ezt olvasod! szertnék valamit kérdezni tőled!
nem tud valaki eladó gyári dobot cimborámra?
Tudom OFF de fontos! És bocsánat ha már szerepel!

Kedves Mindenki !

2009.aug.08.-án szomb. kb.18:30-18:45 között Érden a 6-os út 21 km kőjénél egy zöld színű skoda fábia bal elejével hátulról telibe kapott egy motorost! Majd a szalag korlátnak csapódott, ami által az autó egész jobb oldala sérült, továbbá letört a bal tükre ami a helyszínen maradt! A kedves autós elmenekült a helyszínről! A motorosnak nyílt lábszártörése van! Itt szeretném megjegyezni, hogy ő az a fajta motoros aki SOHA NEM SZÁGULDOZOTT eszetlenül, most is épp azért állt volna meg, hogy kikerüljön valamit! Az autós viszont 158 méteres féknyomot hagyott maga után, tehát ő ment mint 1 barom!
Kérjük mindazok segítségét akik bármit tudnak, láttak az ügyel kapcsolatban az iwIw-en keresse a P. Edina Patríciát vagy a Zodoma Ritát! Ha elküldi a számát privátban vissza hívjuk! Vagy hívja az Érdi Rendőrkapitányságot! Szépen kérünk mindenkit legalább azzal segítsen, hogy továbbítja az üzenetet, hogy kézre, a törvény elé kerüljön a cserben hagyó gázoló! Köszönjük
nem tom még mi lesz hétvégén
Hétvégére van programod?
oda jöhettél volna!
na látom szivatsz
De van,nagyíts rá
Láttalak Sárváron de társaságban nem illik zavarni pedig csajjal voltál én kocsival voltam kb 2 órát és baszottúl fájt a térdem az eséstől és hát hazamentem
sörözni? téves információó én energiaitaloztam kis vodkával vegyítve ,
köszi, de ezen sincs
Milyen dolog sörözni a talin
Mociscsaj tessék neked kis kék villám.
kérésem
no hállóóó! lenne egy olyan kérdésem,hogy a plexin van egy matrica. No de a sok mosás következtében lejött. És szeretnék rá egy ugyanolyat mint volt. Légyszi valaki küldjön nekem egy kék cbr-ről képet! Valami jó közelit az elejéről! Köszönöm szépen!
Nekem is sz@rakodott az égő,de amióta a sportdob van rajta megjavult.
üdv emberek.gondoltam beköszönök.énis 125 cbrrel nyomom immár a 21ezredik kmen vagyok vele túl és a másodikat nyúzom.az égővel énis mindigszivok,de az esetek nagytöbbségében nálam csak kirázodik.
norbi még pályán se húzza nagyon, nehogy pity-puty legyen... úúúú de geci vagyok
Igen...Elöttem Norbi a 600rr-el se húzta itt neki nagyon.Egy Wartburg előzésével szenvedett öröm volt nézni.
másfél hete voltam egy lánnyal a hátsó ülésen, szal messze nem téptem neki, de még így is rüheltem. A végefelé ( a szállódás vége) ultra szar már.
Mikor voltál Lepencén utoljára? Egyrészét kijavították...Igaz még ígyis elég gáz...Dobogókő-n jó az aszfalt...Lehet menni esett is egy srác a fórumtúrán.
Láttam...Ottvoltam mikor aszfaltozták... De menni (legalábbis motorral) még nem mentem rajta.
látnád a kecskeméti pályát, egy álom ;)