Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, nemigazán hallatszik, épphogy hallani, szóval inkább hagyom :)
...annyira!
Igen, ha hallatszik!
Azért remélem ez nem márkabetegség, ez a 15ezer én a felénél járok, egyenlőre hibamentes.
a csörgésről?
Hogy halad? Mikor lesz kész? Mennyibe fájna?
Nincs kedved felrakni egy alapjárati videót? Ha nem is ide hanem a jútúbra? Kösz!
arról nem is beszélve hogy én hülye felfurattam a fúvókám, eszik vagy 6 litert, de csak minimálisan javult a teljesítmény, szóval vehetek új fúvókát :(
nekem most annyi baromság jött elő hogy szinte már nem tudom fizetni... legfőbb problémám hogy most a hajtóműlánc csörögcsattog :(
Nekem már 4ezernél kivágta az első izzót....azóta sorra...bár amióta halogén van, nem vágta ki.
De 16500km-nél jött a váltótörés....
majd olyan 15000 körül jönnek a gondok, legalábbis haver és az én esetemben.
bocs, jn= km
8400jn és full gyári a Cíberém!
Ezen a xenon dolgon már én is gondolkodtam.... És most hogy láttam a képet Birel-nél nagyon megtetszett...... Nem tudtok valami internetes oldalt (nagykert) ahonnan olcsóbban hozzá lehetne jutni? Mivel új hátsó gumit is kell vennem aztán úgy már azé lesz ára a dolognak Ha valaki tud linket adni azért hálás lennék!
Fain! Am meg hogyne hálálkodnék Teee! Még msn-re is kivan írva örüljé. Csak az kicsi túlzás h csak Te raktad be. Én mevártam míg te leteszteled hogy jó-e aztán beraktuk. És jó! Jut eszembe holnap megyek hozzád hozzá vasat átütni a kiput.Ha ráérsz.Köszike.
elmész a fenébe. hálátlan kis dög abba a kézbe harapsz ami etet?
ha nem rendeltem volna meg és nem hozom el neked még mindig azzal a szar izzókkal szenvednél. a refid meg azért világít a xenon mellett, mert a reflektorra váltó reléd be van égve a főnökkel kielemeztük a dolgot benn
hányezer kmnél jársz? sokban befolyásolja, főleg a sportdob ha van, nagyon rázkódik tőle a gép.
Még 2 év. Mivel még az a1-nél se járok. Nekem megérte.
Jah meg neked gondolom még sokáig meglesz a gép, de én erre már nem igazán akarok sokat költeni.
hol vetted a szettet?
Hát nekem nem ér 13ezret az egész, halogénból meg még nem kellett cserélnem. De tény, hogy szépen néz ki a gépedben.
4cserére gondoltam. 4x2e ft az 8e a szett 13e. Nem nagy eltérés. Egy évben nekem simán elment 8db izzó sőt!
*Xenon szettet
Nekem 2ezer FT volt a 2 halogén izzó, akkor 4ezerért vetted a 2 halogén szettet a motorba?
Akkor én valamit vagy jól csinálok vagy mákos vagyok de egyszer sem kellett izzót cserélnem!