arról nem is beszélve hogy én hülye felfurattam a fúvókám, eszik vagy 6 litert, de csak minimálisan javult a teljesítmény, szóval vehetek új fúvókát :(
Ezen a xenon dolgon már én is gondolkodtam.... És most hogy láttam a képet Birel-nél nagyon megtetszett...... Nem tudtok valami internetes oldalt (nagykert) ahonnan olcsóbban hozzá lehetne jutni? Mivel új hátsó gumit is kell vennem aztán úgy már azé lesz ára a dolognak Ha valaki tud linket adni azért hálás lennék!
Fain! Am meg hogyne hálálkodnék Teee! Még msn-re is kivan írva örüljé. Csak az kicsi túlzás h csak Te raktad be. Én mevártam míg te leteszteled hogy jó-e aztán beraktuk. És jó! Jut eszembe holnap megyek hozzád hozzá vasat átütni a kiput.Ha ráérsz.Köszike.
elmész a fenébe. hálátlan kis dög abba a kézbe harapsz ami etet?
ha nem rendeltem volna meg és nem hozom el neked még mindig azzal a szar izzókkal szenvednél. a refid meg azért világít a xenon mellett, mert a reflektorra váltó reléd be van égve a főnökkel kielemeztük a dolgot benn
De 16500km-nél jött a váltótörés....
ha nem rendeltem volna meg és nem hozom el neked még mindig azzal a szar izzókkal szenvednél. a refid meg azért világít a xenon mellett, mert a reflektorra váltó reléd be van égve a főnökkel kielemeztük a dolgot benn