Ja, viszont azon gondolkozz el hogyha új lábtartót kell venned akkor már vehetnél valami spéci cuccot a gyári helyet. Én sajnos csak akkor tudtam meg hogy lehet a kis CBR-hez fordított állítható Wilbers telókat kapni, mikor már késő volt. Pedig annyiba került volna mint a gyári.
Ide figyelj fő paraszt (CBR125r)!!!!!!!!!!!!
El huzhatsz innen a p*csába!!!!!!!
Ha valami bajod van velem akkor nekkem mond és ne másoknak!!!!
Mondtam már attól h CBR-ed van még nem kell a f*sza gyereket játszani!!!!!!!!
Bár rajtad ezek után csak nevetni tudok!!!!!!
Nagy egy lúzer egy banda ez az egész, Száguldozóval az élen!!! Ilyet, hogy kurbli meg ilyeneket megenni.. Nevetségesek vagytok, motorozzatok tovább a szarotokkal :) Mi a háttérben jókat nevetünk, hogy miket írtok :))
Ma egyikőtök sem volt benne a konvojban ami a Citadellától ment Ferihegyig. Baromi jó volt. Több száz motor volt kint, de kis ciberét nem láttam egyet sem.
ne szivassátok már látjátok hogy úgy írta hogy babetta után nagyon megy a cbr-e........... én elhiszem mongyuk a srác kicsit kuki meg ez a 250-es lenyomott ez egyenesen kész vicc. Ha konyítana valamit a motorokhoz akkor nem írt volna ilyen faszságot. Lehet azt se tudja mi az a 2T meg 4T csak tudja hogy valamit kell tölteni a motorba oszt lehet vele menni akko"
te kicsit sokra értékeled azt a CBR-t, a 250-es RS-emmel 400-as 4ütemű sportgépeknek alázok gyorsulásban kanyarról ne is beszéljünk szal eléggé valószínűtlen h. a 250-es RS nyelezte volna sz.tem alapjáraton ment:D meg ha fél kézzel fogta a kormányt akkor h. nyelezte volna te észlény..... az RS még a 125-ös is keresztbe nyel a cbr-en egyet-kettőt nem hogy egy 250-es ne viccelj már:D Akarsz sírni mert akkor gyorsulhatunk :D csak nehogy azt hidd h. megállt a motor és ne szállj le róla mikor elhúzok melletted:D
Ha tudok menni én is mennék persze ha szívesen fogadtok!
Tudnál esetleg valai infót mondani rola oldal, kép stb?
Köszi a tippet!
néha elgondolkoztam hogy
-TÉNYLEG VAN EKKORA BALFASZ EMBER?? vagy
-csak szórakozik?
ha az előbbi akkor nagyon komoly, minden tiszteletem... babszi után ráül a kiscirbire és már akkora ász h lenyomja az rs250eseket ... Beszarás!!!!!
El huzhatsz innen a p*csába!!!!!!!
Ha valami bajod van velem akkor nekkem mond és ne másoknak!!!!
Mondtam már attól h CBR-ed van még nem kell a f*sza gyereket játszani!!!!!!!!
Bár rajtad ezek után csak nevetni tudok!!!!!!
Hol vetted a CBR-t?
Ez a kép a www.bikepics.com-on megtalálható.
Nem kellene vitába szálni pont most amikor már végre megint csend és nyugalom van!!!!