Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is megyek
reménykedjünk 1szerű feladatokban. acesst meg utáljuk 1ütt
Ha érettségizni, akkor igen. Hajrá, sok sikert.
na látom itt se állt meg az élet!
Érdekes volt visszaolvasni Amúgy meg ha valaki 32 évesen nem tudja, hogy kit vihet és kit nem, akkor már ott is gáz van. Bocsi, h beleugattam, de elég hamar felkaptad a vizet repsolka Nyugalom!
Holnap ki jön velem infóra?
akkor már megérte
Az én kövi futamom akkor lesz ha sikerül bejáratnom a mocit és lejutok kakucsra a többiekét nem tudom
baszkiiii.... ez getszi nagy szöveg ! egész héten nem röhögtem ilyen jót
jaaaj ez fájt
nyugi.. nézd a jobbik oldalát... www.jobbik.hu
Á srácok milyet Mátráztunk!
héé nektek mikor lesz kövi futamotok? megint alpok adriával?
ez itt nem így megy.... tényleg nekik van igazuk
igazi gyökér vagy
Ez egy nagyon szép hozzászólás volt grat.
Azért szerintem normálisan is le lehetett volna írni, hogy nem te írtad, max egy jót nevetünk rajta! Szerintem nem kellett volna ennyire lekezelő módon írni mert szerintem látszott, hogy csak viccelünk...
a kresz szerint bárkit szállíthatsz akinek leér a lába a lábtartóra és nem fogyasztott alkoholt stb.
A te neveddel volt feltéve a kérdés... Így azt szűrné le az ember hogy te kérdezted, márpedig te nem vihetsz utast...
Ha jól emlékszem 12 év a korhatár, a centit hirtelen nem tudom...
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...

http://www.youtube.com/watch?v...

Mert ő ilyen volt...
Hallod te tudod, hogy én hogy vezetek?! nem akkor meg kuss... amúgy igen nem vagyok hülye. nem én vezetek 1000 motort. de hát mindegy... tudod ha valakinek fontos nincs ideje regisztrálni kérdez valakinek a nevéről. és bocs nem én írtam a kérdést.... jha akkor megkérdezem 32 éves van egy 1000 motorja és szabad neki embert vinni... pff ennyit rólad XD :D vicces...
Itt tényleg mindig csak süt a nap
Van hogy az egész országban vihar van csak itt süt 7ágra a nap.
7 órakor, szombaton? Én azt hittem, hogy az csak, borzasztó lehet!
Szép jó reggelt mindenkinek itt még mindig sunshine city van
köszi
Veszélyes holnapod lesz? Szorítunk!