Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi, régi szerelem volt.
következő ducati lesz (majd 20 év múlva egy 20 éves )
az olasznak van valami .....valami....izé....hogy is mondjam.......különleges varázsa
szép az új vasad tarka
láttom te is lecserélted velem együtt a japán technikát olaszra
olyan rég volt már el is felejtettem....vagy nem?
azóta máshogy motorozok,szükség volt ezekre az intő jelekre.
az nem jó de a lényeg hogy egészben vagy
nem volt ép elem a motoron....nem mondhattam,hogy eldőlt a parkolóban. és ez megismétlődött még 3szor.
mert biztos nagyot estél vagy csak szerencsétlenül
én nem tudtam titkolni....
húú hát nekem anyu nem is tudja hogy volt már perec
engem mindíg letámadott mutter,mikor összetörtem magam,hogy most aztán eladod....de nem.
határozottnak kell lenni.
jaj de édes
Ma én is elmentem tankolni az RR-rel!
én is magyarázhatom anyunak... nem érti meg szerinte hülye vagyok... és mindig azzal piszkál hogy nem elég hogy a fia motorozik na de hogy még a lánya is az már sok a kedvence ha együtt megyünk na akkor igazi házi sárkány
ha a lányom motorozni fog nemhogy hívom....utánamegyek. sőt megyek vele mindenhová.
ennél a te muttid jobb,ha csak telcsizik.
Jol néztél ki a 600RR-en , de az tény, hogy fő a fokozatoság!
Mind motor, mind szűlő ügyben!
Anyám mikor elmentünk megnézni a mostani motorom R6riderhez és kitolta a garázsbol egy kicsit emlegetett magában, hogy mért akkarok ekkora motort venni és mért nem inkább kocsit, de hát ezt ő ugy sem érti!
egész jó idő volt nem tudom hol itt a baj "kicsit" fújt a szél de hát ennyi belefér főleg az elkövetkező napok időjárása miatt
akkor nem beteges...nyugi.
aham
miért? motoroztál?
na de ennyire ma is ha nem hívott 4x akkor 1x sem
áhh...250....ezt el is felejtttem....
anyud helyében én is ezt tenném. így normális,ezért (is) vannak az anyák-hogy aggódjanak.
háát az az álom bár anyu ezt is gyűlöli és mindig elszid mindennek ha megyek úgyhogy egyenlőre lehet csak valami 250es lesz szoktatni kell tudod
Majd kigyógyulsz.
Grat,aztán csak óvatosan. Gondolom cbr haccáz lesz a következő...
háát honda szerelem van majd inkább nagyobbra cserélem augban mehetek Ara
Csakis az Alpines !