Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Sehol nem találok a neten szervíz könyvet 125ös cbr-hez. Komolyan nem kevés időt töltöttem a kereséssel. pedighát BIZTOS hogy van mert nagyon sok embernek van ilyen motorja. Hihetetlenek tartom hogy ez kifogna a Google-al, itt a forumon is kerestem. Ha valakinek lenne ossza meg velem. Nem a kézikönyvre gondolok, hanem a "darabokra szétszedős" szervíz könyvre
hát ilyen 400 partner meg ilyenek .... megvan 1-2 idegesítő alak. Aztán nem vagyok híve a letiltás dolognak. Inkább van egy privát msnem amelyiken az ELIT van
Megyek aput váltani. Most épp áthordás van bánya területen. Aztán most ő dolgozik. Hajnalba pedig majd cserélünk. Utána meg nappal megyünk majd a Hring felé. Ott lesz még valami.
Shancus-on kívül senki nem ér rá semmire a hétvégén. Így mire megyek a nyugodt hétvégémmel?
Az egyiknek tanulnia kell, a másiknak elkobozta apja az autóját, a harmadiknak ki kell engesztelnie a barátnőjét stb stb.
Nem jók ezek semmire :D
Kérlek segítsetek! Sehol nem találok a neten szervíz könyvet 125ös cbr-hez. Komolyan nem kevés időt töltöttem a kereséssel. pedighát BIZTOS hogy van mert nagyon sok embernek van ilyen motorja. Hihetetlenek tartom hogy ez kifogna a Google-al, itt a forumon is kerestem. Ha valakinek lenne ossza meg velem. Nem a kézikönyvre gondolok, hanem a "darabokra szétszedős" szervíz könyvre