Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Sehol nem találok a neten szervíz könyvet 125ös cbr-hez. Komolyan nem kevés időt töltöttem a kereséssel. pedighát BIZTOS hogy van mert nagyon sok embernek van ilyen motorja. Hihetetlenek tartom hogy ez kifogna a Google-al, itt a forumon is kerestem. Ha valakinek lenne ossza meg velem. Nem a kézikönyvre gondolok, hanem a "darabokra szétszedős" szervíz könyvre
Én azt értem de én nem átmenni akarok, hanem mindenből 5-öst.
Nah és hányszor volt szervízben?
Ha meglesz, beírok ide!
majd 45.000-nél szóljál!
Ma meglett a 10ezredik km-em is!
nekem csak 226 viszont ebből 54 az "egyszer kérdeztek a CBR125-ről" csoportba van besorolva
hát ilyen 400 partner meg ilyenek .... megvan 1-2 idegesítő alak. Aztán nem vagyok híve a letiltás dolognak. Inkább van egy privát msnem amelyiken az ELIT van
ennyire betalálnak a köcsögösködők és ezért csinálsz mindig új címet? vagy más az oka?
van egy pár
mindegy, három másik címen is fent vagy nálam
igen
de ha elbasztad akkor én már újra nem tudlak felvenni csak te
tuning,
te próbáltál az elöbb fölvenni msn-re? mintha egy pillanatra a te nick nevedet láttam volna az elöbb felvillani, de véletlenül kinyomtam
igen
ez most a kamion? vagy mi?
persze, meg ukrán maffia, korrupt rendőrök stb.... mi ? Épp ma voltam forgalomba vezetni. Jövőhéten még egyszer bemegyek aztán vizsga
viszont neked az év minden napja Kamionosok Kurvák party :D Nézd a dolgok jó oldalát!
Megyek aput váltani. Most épp áthordás van bánya területen. Aztán most ő dolgozik. Hajnalba pedig majd cserélünk. Utána meg nappal megyünk majd a Hring felé. Ott lesz még valami.
nem én küldtem el 2x
2:45? hol dolgozol te? kezdek rosszra gondolni....
2:45? hol dolgozol te? kezdek rosszra gondolni....
tényleg! sport! erre nem is gondoltam. Elhívom bencce-t deszkézni. Mármint korizni
De jó annak aki sokáig aludhat .... Én 2:45kor megyek melózni.
én megyek kosarazni Pécsre holnap 5kor kelhetek
Shancus-on kívül senki nem ér rá semmire a hétvégén. Így mire megyek a nyugodt hétvégémmel?
Az egyiknek tanulnia kell, a másiknak elkobozta apja az autóját, a harmadiknak ki kell engesztelnie a barátnőjét stb stb.
Nem jók ezek semmire :D