nekem nagyobb volt hátul. 110/60-as volt
semmi különbség nem volt, csak picit jobban nézett ki. Az a helyzet hogy a nagyobb gumit összehúzza a felni, ezért nem lesz igazából szélesebb mint a gyári.
hát én a jövőhétvégére gondoltam, bár mindenki azt mondja hogy inkább euroringre menjünk, de első, bemelegítő pályázásnak egy kakucsozást szívesebben nyomnék.
ja hát az elit akin ek menő kocsija van, legyne má rendes a színe is őő egyik sráccal szombatoin akarjuk megnézegetni az fzr-t hogy legyen valami vele, azt akko lassan menő lesz a dolog.. basszus kelloett volna vonóhorog a kocxsira, szar csóróság.. akko nem lenen poara a műszaki, csak rendbevágnám azt vinném is pályára.. fasszba
a felniről épp ma csapattam le gőzborotvával a retket. A héten kapja a nyárigumikaz és együtemben a felniket is lefújatom , lakkoztatok feketére. A mostani csillivilli színnel túl puncis.
szerintem se annyira vészes árúak a kisCBR-re az idomok. Én ilyen 8-15-21 ezer forintos tételekre emlékszem mikor az enyém összetört.
A heggesztés mérettől függően 5-8 ezer forint. A fényezés 15-20 ezer és még csak nem is lesz olyan mint a gyáti és mar
tricát is szerezni kell rá.
A szervízhez szükséges alkatrészeket (pl. lánc, légszűrő) és az arata.hu-n rendeltem hozzá mindig.
Láncból elég rá a legolcsóbb RK lánc. Azzal is lazán elmegy 16ezer km-et olajozás nélkül.
Ja és olajcserénél ne keressétek az olajszűrőt, meeee az nincs benne.
kezdek kíváncsi lenni, hogy mennyi lehet 1 fejidom jobbos fele, mert az enyémet is javítani kéne vagy cserélni. fényezéssel heggesztéssel matricázással 15-20körül mondták ha olcsóbb az új akkor nem szenvedek vele megveszem az újat
semmi különbség nem volt, csak picit jobban nézett ki. Az a helyzet hogy a nagyobb gumit összehúzza a felni, ezért nem lesz igazából szélesebb mint a gyári.
A vonóhorog nekem az ültetés miatt lenne cinkes
Mikor mennétek Kakucsra? Hátha én is ki tudok menni.
A heggesztés mérettől függően 5-8 ezer forint. A fényezés 15-20 ezer és még csak nem is lesz olyan mint a gyáti és mar
tricát is szerezni kell rá.
A szervízhez szükséges alkatrészeket (pl. lánc, légszűrő) és az arata.hu-n rendeltem hozzá mindig.
Láncból elég rá a legolcsóbb RK lánc. Azzal is lazán elmegy 16ezer km-et olajozás nélkül.
Ja és olajcserénél ne keressétek az olajszűrőt, meeee az nincs benne.