nekem a ma este is oké, de bármelyik. Bár azt azért nem értem , hogy miért kell szinte egészen Gyálig elkocsikáznom. Máshol nincs terem? Vagy csak annyi van a háttérben hogy az közel van Fucky-hoz?
én is ne aggódj ugy mentem haza mint egy zombi eltévedtem mint az állat még a balaton környékén is jártam de hát igy jár aki hullaként ül motorra és már homáloyan lát a végén már minden táblánál megáltam 1-esben , szépen kibetüztem mi van rá irva és ugy mentem tovább már 120-nál felhuzott plekoval esti hideg menetszél se rázott föl egyátalán , egyre többet volt nyukva a szemem de jó volt, fasza nap volt jövöre ugyanigy
kurva jó nap volt még a kis ciberétekre is felültem kiváncsiságból, hát gondoltam magamba jól átbasztak a cibere fórumba a srácok, még hogy nem kicsi nem kell félreérteni, de szerintem igenis kicsi, kisebb mint gondoltam de izlések és pofonok, valakinek a kisebb valakinek a nagyobb gépek jönnek be
Milyen kááár? ... Hm agresszívoskodik netántán kedves Marcs a volánná? Erre befizetek... nem szeretek hátul ülni, pláne ha előttem egy kisjány van, de megfelelő védő felszerelésbe egy kis rövid időre felmerészkedek!
Hát nem tudom rolad elképzelni, hogy vadul vezetnél , de hát miböl lesz a cserebogár! Hát ha itt tartunk te sem ülltél még mellettem!
Kesztyüt meg biztos találsz olyat amilyet akkarsz szóval ne izgulj!
Norbi azt mondta, hogy ő is benne lenne!
Fogadjuk csak a vége miatt változtattad meg!
új számom van (megint ) a régi azért nem csörgött ki.
06 20 4992 600RR
én is elfáradtam, 3:30-kor keltem ,öszekészültem és mentem és 0:06-kor értem haza egész napos expozás és 484 km motorozás után
Na szevaszok!
Kesztyüt meg biztos találsz olyat amilyet akkarsz szóval ne izgulj!