Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a ma este is oké, de bármelyik. Bár azt azért nem értem , hogy miért kell szinte egészen Gyálig elkocsikáznom. Máshol nincs terem? Vagy csak annyi van a háttérben hogy az közel van Fucky-hoz?
kitudja....
iiiiijjjjjj básszus... enyire szét-savazott?
Mikor csinálunk újra egy jó kis billiárdos, dumálgatos estét?
Norbi azt mondta, hogy ő is benne lenne!
Te buznyák, nem mondtad volna, hogy mész!
hihi kellett neked számot cserélni látod-látod
Hát ha a Norbi is ott volt akkor azért erre nem mernék mérget venni .
legalább jól kibeszéltünk nem ám
Ok, elmentettem!
Fogadjuk csak a vége miatt változtattad meg!
Shancus,
új számom van (megint ) a régi azért nem csörgött ki.
06 20 4992 600RR
én is ne aggódj ugy mentem haza mint egy zombi eltévedtem mint az állat még a balaton környékén is jártam de hát igy jár aki hullaként ül motorra és már homáloyan lát a végén már minden táblánál megáltam 1-esben , szépen kibetüztem mi van rá irva és ugy mentem tovább már 120-nál felhuzott plekoval esti hideg menetszél se rázott föl egyátalán , egyre többet volt nyukva a szemem de jó volt, fasza nap volt jövöre ugyanigy
akkor te még nálam is jobb vagy én meghaltam már 5 fele
kurva jó nap volt még a kis ciberétekre is felültem kiváncsiságból, hát gondoltam magamba jól átbasztak a cibere fórumba a srácok, még hogy nem kicsi nem kell félreérteni, de szerintem igenis kicsi, kisebb mint gondoltam de izlések és pofonok, valakinek a kisebb valakinek a nagyobb gépek jönnek be
mármint hajnali 3:30-kor
szia marcsi
én is elfáradtam, 3:30-kor keltem ,öszekészültem és mentem és 0:06-kor értem haza egész napos expozás és 484 km motorozás után
akkor megvan bocsátva ha fáradt voltál már , hát olyan 3kor értem oda , ez van ha az ember a barátnöjétöl megy motor kiállitásra!
jajmár ezek az előítéletek... kikérem magamnak
mert elfáradtam a végére már tudod mi nem 4kor vagy mikor értünk oda meg én itthonról 9kor indultam ám el és 10re értem haza mellékesen
azt hittem elég volt msnen de visszakapod figyelj csak
Milyen kááár? ... Hm agresszívoskodik netántán kedves Marcs a volánná? Erre befizetek... nem szeretek hátul ülni, pláne ha előttem egy kisjány van, de megfelelő védő felszerelésbe egy kis rövid időre felmerészkedek!
nem baj, zaklasminket nyugodtan , tegnap amugy is csöndes voltál. Hogy miért azt nem tuddom?
Ez ki ez? Soha életembe nem láttam... Erősen fogják a motort két oldaldól, eee ne dőjön... kár lenne a motorééé.

Na szevaszok!
Hát nem tudom rolad elképzelni, hogy vadul vezetnél , de hát miböl lesz a cserebogár! Hát ha itt tartunk te sem ülltél még mellettem!
Kesztyüt meg biztos találsz olyat amilyet akkarsz szóval ne izgulj!
az enyém meg rövid az új ruhához úgyhogy egyenlőre a régi kabát az új gatyával... tehát vicces..