Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megadom a gyereknek az email címed, és majd megtárgyaljátok, jó?
mert pénteken lett meg a forgalmi vizsgám is. Nem akarok mos tmár kockáztatni, mert tuti, hogy most fognának meg a rendőrök csütörtökön már kezemben lesz az ideiglenes jogsi és onnantól kezdve nem lesz megállás.
csütörtökön lemostam a motort, lecseréltem az olajat is. Amúgy hány ezer km után kéne ezekben cserélni a full szintetikus olajakat? most castrol magnatec 10W40est raktam bele
igen megvan
de nem javítattam fel még.
Tuning! Megvan még a másik hátsó lengéscsillapítód RS-hez? Beüzletelhetnénk valamibe, egyik havernak kéne!
Clam akkor nekem küld el mailbe :)
kistuning5@citromail.hu
Sziasztok! A jobb láncfeszítő csavarom eltört! Egy kisdarab menet maradt benne meg rajta az anya! Lehet cserélni a menetszárat vagy hogy lehet megoldani? Aki tudja írjon kösy
Én minden nap motorozok, reggeltől estig!
Te miért nem?
De kihalt a fórum. Biztos mindenki motorozik csak én nem
dicsak. többi majd feltöltöm ;)
ma készítettem...
igen... énse vagyok teljesen net-analfabéta, de a munkahelyi gépemen nem torrentezhetek sajna
http://thepiratebay.org/torren...

Remélem segítettem!
Szija! Had kérdezzem meg vas megyén belül merre felé lakx?
na mi a fa...ssszzz.... a Snicül számát majd megszerzem valahogy

a zenye ami kell az viszont ez
hát ezaz :D
Van kép rólam csak háttal vagyok rajt
Rocky szerintem nem jó oldalt linkeltél be,de ha mégis ezt akartad akkor nem tudom Snicülnek a számát
és meg csak a szépekkel állnak szóba?

valaki letöltené nekem ezt a számot és átnyomná nekem msn-en ha szépen megkérem rá?!
naaaa..... én csúnya vagyok, meg fiú, ez más dolog
ennyi erővel veled sem nem?
amíg nincs rólad normális kép, nem beszélgetünk veled
ejha csajok is vannak:D az enyémben még csak 4500 km van, nem mostanában lesz ilyen gondom:D remélhetőleg
Na srácok!
Még mindig eladó a gyári összekötőcső, 5ezer!
Nektek meddig ment el a gyári fékbetét?
Mennyi volt a 12ezres szervíz?
köszi :)