Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert? engem elvitt anyám egyszer egy ilyen állapot felmérő valamire ahol azt mondták, h olyan szívem van mint az él sportoloké és én 200 évig fogok élni! Na arra kíváncsi lennék!
Én 3évvel tovább élek!
Ne is mond, KisTunig is oltogatot, h lassan choppert kell vennem magamnak!
Ez van gyerekek, nem öregebb lettem, hanem bölcseb 1 ével!
Amugy én tavaszi szünetben dolgozni fogok, h betudjam ezt rendezni végre!
akkor már vén tata leszel nekem meg van még pár napom a kiskorúság előnyeiből
Én szombaton motorbörzén leszek haverokal , probálom a megmaradt etz alkatrészeket kiszorni!
Vasárnap meg ünnepelés lesz nálunk, valakit köszöntünk asszem, de ki is az ....... ja nekem lesz a szülinapom!
Van neved? És májvipped?
ott vagyok jobb oldalt!Bukó nélkül a gépemmel Jó lesz?
hétvégén hungaroringen leszünk és am is jön a tavaszi szünet bübü meg a jó idő
de az enyém közel sincs vásznon...
Erröl van szó Marcs , nézzük a dolgok jó oldalát!
Nekem az AF1-en volt ilyen, amikor már a vászon is kint volt a gumin! Naponta lement 1,1-1,3-ig...
aha de legalább nem a sajátom volt... nézzük a jó oldalát
Az szép, gondolom nagyon boldog lehetél!
elég gyanús így leereszt de csak ilyen 1.1 -1.2ig általában... külsőleg semmi baja elvileg de majd hétvégén vagy szünetben megnézem
Szia
háát durrdefektet tanulóként kaptam az innován a körforgalomba elég vicces volt...
Én tegnap előtt vettem ki 1 szegszerűséget a hátsó gumimból(amiben már 10ezer km van, és már esküszöm, hogy tükörsima, egy század mm sincs benne) és nem eresztett le, de már nagyon várom, hogy végre megérkezzen az új gumma!
Mert neked sikerült?
Szia Marcs!

Én anno igen, de szerencsére nem durdefekt volt, csak reggel megyek ki a mocihoz és teljesen lapos volt a hátsó!
és valaki esetleg kapott már defektet a kis cbrel?
Csatlakozok én is!
Srácok! 12ezres szervízzel mi újság felétek? Kinek mennyi volt?
ígyvan!
alakulgatnak a képek. már csak 1 olyan kép hiányzik amin csak Te vagy a géppel bukó nélkül
na mizu? semmi reakció a képekre?
köszii
a Kiri adatlapján emg tudod nézni pl, hogy milyen a kékkel adatlap