ha nincs róla tapasztalatod nem kell róla véleményt mondani!
nekem az rs 50-en 1 éve van fent semmi baja kovién is olyan van 1 éve kb vwgtipetinek meg had ne soroljam
Árban kevesebb a tiéd de a minőségről ne is beszéljünk .... Shancus & Kenyér erről többet tud mesélni ... (nekem tapasztalatom nincs vele)
Nekem 3éve van progrip csík a hondán és semmi baja. Plusz van hozzá felnivezető is hogy normálisan és könnyen felhelyezhető legyen a felnire.
most én sem adok ki 2500ft-t ilyenre az biztos. Majd kicsit később. De ha meg már kiadok ezret felnicsíkra akkor inkább hozzáteszek 1500at és olyat veszek amilyet akarok nem csak olyat ami olcsó. ennyi erővel vehetnék tesco gazdaságos májast ami mondjuk 300 mikor 1 normális házi májas a hentesnél 800ft mindkettő ehető, de azért a házimájas sokkal jobb
Kelomotornál a
PROGRIP felnicsík
* fényvisszaverős
* fehér, piros, kék, zöld, sárga és narancs szinekben
* 7mm x 6,5 méter
* 2db 18"-os felnire elég
* felrakás könnyítővel együtt
Ára: 2490.-Ft
havernak az xtjére anélkül raktuk fel. én a 2. felninél mondtam, hogy otthagyom a fenébe, mert annyira undorító. el is jöttem. másnap jött át és szedtük vissza az egészet, mert ő is rájött, hogy így 1 nagy szar
Fényvisszaverősben már láttam pirosat is. Én is akarok az enyémre, de ha veszek tuti olyat veszek amihez van ilyen felrakás segítő izé is, mert ha szarul rakom fel képes vagyok letépni és ugye ez nem lenne szerencsés
Én is azon agyaltam, hogy a piros fekete motoromhoz piros vagy fehér fényvisszaverőset vegyek majd
movistar is kék-sárga és jól fest. Amúgy a 2007 szer. azért nem néz ki annyira jól a sárgával, mert ott az a sok fehér az idomon.tudtam én h repsolos, kellett volna. Ott nem lenne gond a szín kérdés:D! és fényvisszaverősbe csak fehér van?
éreztem, hogy megkapom, hogy a 2007es CBR-el csináltam meg
az is kb ugyan ez a kék szóval nem lesz annyival másabb az összhatás. De úgy is neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél a motorodon látni . ha neked az tetszik akkor nyugodtan. Tudod ízlések és pofonok
nekem az rs 50-en 1 éve van fent semmi baja kovién is olyan van 1 éve kb vwgtipetinek meg had ne soroljam
Nekem 3éve van progrip csík a hondán és semmi baja. Plusz van hozzá felnivezető is hogy normálisan és könnyen felhelyezhető legyen a felnire.
PROGRIP felnicsík
* fényvisszaverős
* fehér, piros, kék, zöld, sárga és narancs szinekben
* 7mm x 6,5 méter
* 2db 18"-os felnire elég
* felrakás könnyítővel együtt
Ára: 2490.-Ft
hidd el!
sima ami a Csabién van most 990ft és jelenleg neonzöld piros és ezüstbe van
Én is azon agyaltam, hogy a piros fekete motoromhoz piros vagy fehér fényvisszaverőset vegyek majd
ja és fényvisszaverős nincs ilyen árba
csak 3000ft-ért
az is kb ugyan ez a kék szóval nem lesz annyival másabb az összhatás. De úgy is neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél a motorodon látni . ha neked az tetszik akkor nyugodtan. Tudod ízlések és pofonok
Ma már nem megyek ki moccal csak lezavarunk egy bulit ma is suli volt! Arra milyen az idő?