Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo de te vadnak születtél
jó hát akkor innentől offolok... most nem azért de írtam pl de jó jó idő lesz meg minden de nem tudom mi mást írhatnék mert lekopogva cbrnek kutya baja...
Legalább mi írkáltunk... Ha nem írtunk volna két napja kuss lenne ebbe e topikba Ti is ha írtok csak azt írjátok hogy fel vagytok háborodva, de motorozásról, motorokról ti se...
Áh Győrbe... Fehérvárt nem ismerem
igen, sajnos, szval át lehetne menni pl kocsma topikba dumálgatni, vagy külön topikot kérni a társaságnak. nem akarok én rosszat, csak a motorról olvasni, nem arról hogy ki hova jár suliba és satöbbi.
Ez nekem is eszembe jutott, már napok óta nem olvasok be a tipikba, eddig pedig mindig visszaolvastam addig, ameddig láttam előző nap!
RMC itt is van csak nem ide jössz? mmint fehérvárra
Számból vetted ki a szót csak én nem mertem beírni...
Köazi ennek a cégnek akkor most utána is nézek! Eddig ez RMC motort néztem és a Yamaha Deltát(shox) néztem hogy oda bemegyünk.
egyre több az off és egyre kevesebb szó esik a motorról
Ha Győrbe jössz akkor a Motor Line-t ne hagyd ki.Én is ott vettem a ruhám féláron.
Október 28.? 10 fok hideg? Én szétmotorozom magam 10fokba!
Hát télen még úgy terveztem hogy ausztriába veszem meg a ruhám de mióta odabasztak a forintnak és 300 egy euro úgy döntöttem hogy inkább mégse... Úgyhogy Győrbe megyünk
Hova mész zoli ausztriába vagy ithon valahova?
Énis 12 fokot napsütés semmi szél
te legalább csak megjátszod a hülyét marcsi de én annak is születtem ....ez van ....nem lehet mindenki okos
jaaaj inkább befejeztem még a végén hülyének néztek... nem mintha nem lennék az.. csak hát na
kicsit skizofrén marcsika , de egye-fene neked ezt is megbocsátjuk zollal
krampuszom? nekem olyanom nincs főleg mert srác vagyok már mondtam nem?
Jól van csak poénkodtam nem menek, a krampuszod hátha ideges lesz...
értem mi?
A végén még elmegyek érted
te így hívod? na jó nem ám
Én ha nem bírom ako motorversennyel szoktam jáccani a számítógépen