nekem Honda NS1-em van de jövőre cserélni szeretném és vagy CBR-t vagy GT125R-t szeretnék.
szal ha lehetne tudnál nekem is küldeni hangot vagy videót????? .
MSN:norbi6600@hotmail.com
adsz egy MSN címet? Küldök egy kis CBR125 hang-videót
Egyébként miután leadtad a papírokat utána már lehet nyomulni, mert az a dátum kerül a jogsira. Magyarúl onnantól kezdve már van jogsid csak még a kártya verziója nincs a kezedben.
De bizony ott jártam!
De a sisakot már korábban beszerváltam.
Nagyon szívesen mennék, de ez sajnos nem tőlem függ, mert hogy jogsim még nincs.
Holnap reggel már dörömbölök a Petzval ajtaján a vizsgalapokkal aztán utána meg száguldok vissza a XIII-ba az okmányirodába és ha ez mind megvan és nincs túl késő akkor még visszamegyek Kelenföldre suliba is. Nem lesz egyszerű a holnap, de nem bírom ki ha nem motorozhatok a hétvégén!!
Itthon van a szerelmem!
Gyönyörű ez a gép. Nagyon jó vele motorozni. Nulla rutinnal is könnyedén hazahoztam. Kicsit hamar elfogy az egyes, de majd javul gondolom a helyzet ha már pörgethetem 6000 fölött is.
Hali!
Május 27-én lesz szegény Buginak a megemlékezése kecskeméten. Remélem minél többen eljöttök, legalább annyian mint amennyien a múltkori túrázásra jelentkeztetek!
még nem tünt fel hogy mikor egyszerre nap-felhő-villám-zivatar-eső van a képen az azt jelenti hogy fingjuk nincs mi lesz, de így nem olyan föltünő ha tévednek mert napot is előrejeleztek meg esőt is.
hát ezt a mai napot megette a franc... nálunk esik... néztem égképeket, hátha pl siófokon pislákol a nap és az majd jön erre, de nem ugyanolyan szar mint itt
akkor péntek mindenkinnek oké ugye??????????? jó idő lesz 20 fok! asztafalt király meg minden:)