nem akarlak letörni, de az RS-t valószínűleg nem pörgette még 8000 fölé sem, szóval kizártnak tartom hogy ő gyorsult volna... azonos köbcentiben a kétütemű motorok bizonyítottan és köztudottan sokkal erősebbek, mint 4ütemű társaik.. és ha RS 250-es volt akkor ő épphogy csak húzta neki a gázt akkor.. de amúgy grat! :)
CBR125r te ki tudtad volna védeni ha hírtelen ki vágodnak eléd mert nem hiszem ugy hogy tarsd meg a véleményed!
Amugy jobbra árok, elötem a szabálytalan motoros, balra a busz!
És legalább egy fél méterel elörébb lett volna nem lett volna semmi!
Másik legjobb,, Van a lánykolesz,, itt és végig hosszú fehér aszfalt van,, olyan mint a jég, de tényleg, úgy csúszik. Kintvolt egy csomó jó liba délután, és mondom megmutatom nekik, fogtam 110-nél még nyeleztem és szépen végigdrifteltem a kolesz elött.. Biztos rajongni fognak értem :) Na majd a cbr-emmel megyek suliba, sztem mind a 10 ujjamra fog jutni egy bőr, viszem majd öket egy körre ;)
Húúúúúúúúú skacok, ne tudjátok meg mi történt velem ma.!!! Állok a Lámpánál beállt mellém egy RS250! mégegyszer egy rs250!! Mondom gyorsulok egyet vele, elkezdtem túráztatni, zölnél indulás és vazze legyorsultam, és 120-nál beért mellém, jót röhögött és elkerült, sztem lenne a cbr-en egy másik áttétel menne 200-at vazze!! Ahoz képest, hogy milyen kis pici, valami eszement.. Imádom :)
Oké?
amugy nem kötelező bámulni a képemet vagy csak nem rám izgultál!
buziiiiii:D
Mert a motor nem arra van hanem másra, csak szolok mielött más nevet ki!!!!!!!!!!
Amugy jobbra árok, elötem a szabálytalan motoros, balra a busz!
És legalább egy fél méterel elörébb lett volna nem lett volna semmi!
Akkor nálam van gáz!!!!!!!!!