Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próbáltál már bukóba sminkelni?na látod...
kivéve a motoros csajokat, ők tényleg arra használják amire kell
Jaaa, a mindennél fontosabb smink?
de használják csak nem arra amire kéne
Totál saját vélemény, és lehet, hogy nem is igaz, de én az eddigi tapasztalatom alapján 1 dolgot tudok a nőknél előnyként és 1et hátrányként felhozni. A JÓ, hogy nagyon elővigyázatosak, meg óvatosak. A ROSSZ, hogy a tükröt nem használják, nagyon nem. Én eddig ezt vettem észre...
Ha megengeditek beleszólok!
Sok motoros csaj van mostanában, és egyre jobban vezetnek, de azt se felejtsük el, hogy én pl mindig tudom, hogyha előttem egy nő megy kocsival, mert annyira tipikus (béna, nem mindig, csak általában) dolgokat csinálnak, amikről egyből leesik, hogy egy nő van előttem!
na végre női pozitívum és férfi negatívum ezt kell csinálni
én nem általánosítottam, a rutinpályán van 1-2 érdekes eset, de jogsis forgalomban közlekedő motoros nőket akiket láttam, azok jól vezettek , ügyesek voltak egyszer láttam bécsben egy szőke hosszúhajú, magassarkú csizmás zöld ducati mosteres cicababát, öröm volt nézni ahogy suhant el az autók melett a lámpáig aztán váltott a lámpa egy pillanatt úgy kilőtt a ducatival a csaj , hogy tátva maradt a szánk amugy rutinpályán nem csak nők között vannak szerencsétlenkedők, oktatómnak volt egy 23 éves scrác tanítványa smkp-ra, láttam rutinpályán katasztrófa volt, avval a pöcs kis honda dioval nem bírt egy olyan kaynart megcsinálni, hogy ne tette volna le a lábát, az u-alakban olyat kacsázott , egy hajszálon múlt, hogy el ne baszódjon azt mondta oktatóm nem szokott ilyet mondani senkire, de az a csávó kurva béna már azt se tudja hányadik plussz órát vette , mikor én láttam a rutinpályán teljesen bizonytalanul félve fosva kacsázni avval a kis kávédarálóval amugy a csávó 50 valahány éves apja egyszer felhívta az oktatóm, hogy hogyan merte azt mondani a fiacskájának, hogy magasszárú cipőt kell vinnie oktatásra, be fog telefonálni a hivatalba , hogy ilyen szabály biztos hogy nincs csak az oktató tudja rosszul
Egyértelmű. A robogós ugratásos sztorit nálunk az oktató fia játszotta el. Gondolta ő kemény, nem kell se sztender se hátsó fék. Gáz tövig. Robogó repül...
Azért az sem volt semmi mikro a srác behúzta a robogón a fékeket és nem bírta felhúzni a motort közép sztenderre rángatta de smemi. mindenki kiabálja, hogy engedd el a féket, de nem esett le neki
Szal nem csak a nők ügyetlenkedését kell észrevenni
Az is érdekes mutatvány lehetett
Nekem csak 1 lány motoros ismerősöm volt. Ő csak a saját mocijával tudott menni . Egyszer mentem a mocijával és mondtam neki, hogy akkor ő is menjen az enyémmel. Felült, és kuplung nélkül úgy be rakta 1esbe... Pedig Aprilia Rs 50ese volt...
csak gondoltam közlöm
Én 1 szóval sem mondtam, hogy közéjük tartozol. Elnézésedet kérem ha félre érthető voltam
Szerintem mindenki sajnálja, hogy nem vettük fel videóra. nagyon nagy volt. mi nem kaptunk levegőt az oktatónkat meg majd szétb@tta az ideg, hoyg ilyen hülyeségen bukott meg
Igen ez igaz hogy nem mindennapos.
Wooow de te hogyhogy a 125 forumon vagy a szep nagy aprilliaddal?
húú ezt megnéztem volna
előfordul én nem tartozom közéjük
ez így van! De pl némelyik nő ha jobbara indexel sem biztos, hogy ballra megy
mikor én mentem kismotor jogsira a csajnak nem akart beindulni a robogó a rutin vizsgán. oktató mondja pici gázt húzz rá. csaj koppra ráhúzta indító gomb megnyom és a fák között ladolt. vizsgabiztos nem volt köcsög megvárta még kikászállódik addig fetrengtünk a földön a röhögéstől. utánna végighajkurászta a csajt a rutinpályán és közölte vele, hogy az 1. atrakciója miatt megbukott...
nem kell általánosítani... sok sok béna pali sofőr van
ja hát ilyenek vannak, ugyanez a szitu nálunk is volt egy a korlázottra járó 30 valahány éves nő egy 150-es vagy nemtomhányas aprillia robogóval ment a bólyák között ahol tök lasan kell araszolni, váltós motorral behuzott kuplunggal kelett, na a csaj ott ment, megbillent, megijedt megrántotta a gázt szintén padka átugrat és a másik oldalon autós rutinpályára be ott meg egynesen neki egy suzukinak csajnak nem lett semmi baja, oktató megkérdezte , hogy hát milyért rántotta meg a gázt még jobban a padkánál? azt mondta: hát idegességemben összekevertem a féket meg a gázt
Nekünk mesélte volt oktatónk, hogy csajszi robesszal neki a padkának az megdobta be a bokorba és még akkor sem engedte el a gázt! Bár ez sráccal is előfordulhatott volna!
Én vizsgáztam egy csajjal smkp-s jogsin (még a1-em nincs) de nem volt valami ász... Mi rutinon mikor elment a csávó benzinért gyorsultunk XD Mz etz 125, 250, aprilia scarabeo, és yamaha jog XD
Amikor én vizsgáztam voltak akkor is, elvétve.
De utcán egyre többet látok.
Mátrában is láttam már 600RR-el meg R6-al csajokat igen keményet menni!