és számold azt is bele, hogy isaszeg és maglód között nem tudtam 40fölé menni, mert akkora volt a köd. még 1 szar 100as skoda is kielőzött és mente előttem, de ahogy eltűnt a köd kieléő és már csak a tükörből láttam, hogy refivel jön mögöttem a parasztja. Nem baj. most már tudom, hogy mire képes a Kis bestia. Majd ha jó idő lesz megyünk kékes tetőre és meglátjuk milyen is a gép.
Jah várjál. slussz poén, hogy a gps maglódnál már nyünyörgött a fülembe, hogy gyorsan megyek...az miatt meg is kelett álnom, hogy levegyem róla a gyorshajtársa figyelmeztető ugatását
Ja igen és még húztad is neki! Megyek 40 el szépen betartom a smkp. szabályokat, megelőz 3autót majd ledudál... Aztán ködben, este, isaszegről-monorra 30p Picit toltad neki
Hát hallod a tiéd nem picit szól! Elmegy mellettem este 7kor egy qrva nagy hangú motor, aszthittem valami 600 as mondom még 1 hülye aki ilyenkor megy Csak nem a kis CiBeRe volt...
üdv mindenkinek.
na ma este 7kor elmentem motorozni Meghajtottam mint zinger a varrógépet Ugye Dani? bazeg te húztad neki ebben a szar ködben is Volt ahol az előttem haladó autót nem láttam csak a piros pontot
én azzal meg sem próbálkoztam annyira kész volt az akksim, hogy már csak a behúzómágnes kattogott benne, a motort már nem birta forgatni, ott már nincs mese tölteni kell
nem is mondtam , hogy bárki az lenne , én se azért nem néztem meg az akksit miután megvettem a motort, mert nem tudom, hanem mert eszmbe se jutott megnézni fene se gondolta, hogy az előző tulaj igy elhanyagolta, na meg minimum alatti cellákkal is pöccre indult mindig, de a -9 betett neki azon a bizonyos reggelen
hát néha be kelett volna indítani kicsit a gépet, hogy töltödjön az akksi , vagy töltögetni, esetleg meglesni akksit, hogy van-e a cellákban elektrolit .. én még decemberben szoptam be, reggel mentem volna -9 be suliba a motorral, hát nem jött össze kivettem akksit 1 cellát kivéve mindegyik a minimum alatt volt az előző tullaj ajándéka volt
Jah várjál. slussz poén, hogy a gps maglódnál már nyünyörgött a fülembe, hogy gyorsan megyek...az miatt meg is kelett álnom, hogy levegyem róla a gyorshajtársa figyelmeztető ugatását
na ma este 7kor elmentem motorozni Meghajtottam mint zinger a varrógépet Ugye Dani? bazeg te húztad neki ebben a szar ködben is Volt ahol az előttem haladó autót nem láttam csak a piros pontot