Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt ratyi az idő
Én a múltkor teletankoltam
Most maaa igen lehet menni motorozni!Tiszta a motor süt a nap csak elkell menni tankolni...
Csabika, úgy mostad le mint tegnap, mert akk nem jó!:D
Én is megfáztam meg fáj a torkom... a korai mocizás átka
Én meg le is mostam, meg motoroztam is 230km-t!
Már nagyon rég volt lemosva ráfért.... Én nem nagyon tudok mivel beteg vagyok ezért tegnap is kilógtam
én meg inkább ma is motoroztam minthogy lemossam ugyis piszkos lesz mostanában
Jujj nagyon koszos lehet Látnád az enyémet . Én motoroztam is vele nem csak gurultam Majd ha jobb idő lesz kitolom és lesuvickolom szépen.
Nem hiszem hogy én lettem volna én 7-8 körül voltam arra! Jó volt motorozni Na megyek lemosom mert a tegnapi ködös szarságtól dzsuvás lett...
és számold azt is bele, hogy isaszeg és maglód között nem tudtam 40fölé menni, mert akkora volt a köd. még 1 szar 100as skoda is kielőzött és mente előttem, de ahogy eltűnt a köd kieléő és már csak a tükörből láttam, hogy refivel jön mögöttem a parasztja. Nem baj. most már tudom, hogy mire képes a Kis bestia. Majd ha jó idő lesz megyünk kékes tetőre és meglátjuk milyen is a gép.
Jah várjál. slussz poén, hogy a gps maglódnál már nyünyörgött a fülembe, hogy gyorsan megyek...az miatt meg is kelett álnom, hogy levegyem róla a gyorshajtársa figyelmeztető ugatását
Birel 4-5 óra felé ott az Isaszegi CATepillernél nem te voltál ? father mondta hogy ott ment egy kis CBR meg elég sokan motoroztak az M0áson
Ja igen és még húztad is neki! Megyek 40 el szépen betartom a smkp. szabályokat, megelőz 3autót majd ledudál... Aztán ködben, este, isaszegről-monorra 30p Picit toltad neki
Hát hallod a tiéd nem picit szól! Elmegy mellettem este 7kor egy qrva nagy hangú motor, aszthittem valami 600 as mondom még 1 hülye aki ilyenkor megy Csak nem a kis CiBeRe volt...
Ma = 80 km!
üdv mindenkinek.
na ma este 7kor elmentem motorozni Meghajtottam mint zinger a varrógépet Ugye Dani? bazeg te húztad neki ebben a szar ködben is Volt ahol az előttem haladó autót nem láttam csak a piros pontot
én azzal meg sem próbálkoztam annyira kész volt az akksim, hogy már csak a behúzómágnes kattogott benne, a motort már nem birta forgatni, ott már nincs mese tölteni kell
Azt viszont lehet, hogy nekünk is feljebb kéne tölteni, de tolásra attól még indulnia kéne! Majd alakítunk valamit!
nem is mondtam , hogy bárki az lenne , én se azért nem néztem meg az akksit miután megvettem a motort, mert nem tudom, hanem mert eszmbe se jutott megnézni fene se gondolta, hogy az előző tulaj igy elhanyagolta, na meg minimum alatti cellákkal is pöccre indult mindig, de a -9 betett neki azon a bizonyos reggelen
Az akksi frissen fel van töltve, nem vagyunk amatőrök!
hát néha be kelett volna indítani kicsit a gépet, hogy töltödjön az akksi , vagy töltögetni, esetleg meglesni akksit, hogy van-e a cellákban elektrolit .. én még decemberben szoptam be, reggel mentem volna -9 be suliba a motorral, hát nem jött össze kivettem akksit 1 cellát kivéve mindegyik a minimum alatt volt az előző tullaj ajándéka volt
ezaz h jo ido volt...engem meg szetver az ideg a szobaba...
Nem baj Dávid, majd kitalálunk valamit! Ma én is mentem egy pár kört, nagyon jó idő volt!
jo neked,én Rsem vmiért nem nagyon akarja az igazságot...pedig en is ma akartam kerulni egy kort