dehogy ritka csak régen vizsgáztál motoroból most már minden kategóriában vannak csajok rendesen, én mikor voltam akkor A korlátlanból volt a legtöbb, egyikkel együtt vizsgáztam rutinpályán, jót beszélgettünk mig vártunk a sorunkra, tök jól kielemzte a csaj a srácok vezetését a pályán. Csajok kenik-vágják az elméleti dolgokat, vezetésben meg azt mondta oktatóm, hogy félénkebbek, megfontoltabbak , ezért jóval kevesebbet hibáznak.
Elmentem a szent-endrei szigetre egyedül aztán sülybe apámhoz majd haverokkal isaszegen-gödöllőn-veresen motorozgattunk.Tegnap volt a felvételim ugyhogy ma megérdemelten motoroztam és napon volt vagy 10 fok ugyhogy én nem fáztam. De szép az a rsv...
Sziasztoook CBR 125 tulajdonosok!
Mindenkinek gratulalok a motorjahoz, nagyon szepek
Antonionak uzenem hogy telleg mi ertelme van a fikazasnak?A motorosok tartsanak ossze!Fuggetlenul nemtol es kortol
Szeles utat mindenkinek!
lenne 1 hülye kérdésem. Hogy a rákba lehet a fékpedált lejjebb állítani, mert fellazítottam a 12es kulccsal az anyát tekertem rajta ugyan lejjebb, de nem valami sokat ment, pedig ütközésig tekertem.... valaki játszott már ezzel?
Még ritka, bár már egyre több.
Mi ebben a furi?
igen egy no, mi oly meglepo fiuk?sztem a motorozast nemcsak pasiknak teremtette a jo Isten:)
jeje szakmai segitseg?
egy lány :o
adj gyorsan egy msnt, mert szakmai segítségekre lenne szükségem
Mindenkinek gratulalok a motorjahoz, nagyon szepek
Antonionak uzenem hogy telleg mi ertelme van a fikazasnak?A motorosok tartsanak ossze!Fuggetlenul nemtol es kortol
Szeles utat mindenkinek!
Miért is? :D
Most vettem csak észre még 1 cbr-es leányzó
én ma a motor közelébe nem fogok jutni
Kint voltam és állati jóóóó volt!
Ne a gép előtt kockuljatok és veszekedjetek!
Akkor neked meg fűnyíró hangú a motorod de szép!
Nah amugy részemről peace.
És vki még mindig megvehetné a vasat.
Bence neked meg könnyű, szakadó hóba is robogózol az iskolába(feltéve ha beindul)!